Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Win de laatste kaarten voor Strandfestival ZAND!

Ben jij ook zo weg van festivals? Het einde van de zomervakantie zit er aan te komen, maar er is nog één festival dat je echt bezocht moet hebben voordat je het einde van de zomer kan inluiden. Je raadt het al… Strandfestival ZAND. Er is alleen één probleempje: bijna alle kaarten zijn uitverkocht (de laatste 250 normale kaarten zijn in de verkoop gegaan)! Gelukkig hebben wij de LAATSTE TWEE voorste vak KAARTEN voor dit festival en die geven wij op de valreep weg! 

 

Het festival belooft net als andere jaren een groot succes te worden, want bijna alle kaarten zijn uitverkocht. En het festival is ook nog eens uitgebreid met een camping en heeft zo een meerdaags programma gekregen. Als het weer dan ook nog eens mee zit net als vorig jaar, is dit echt HET festival van 2013!

 

 

Wij hebben nog 2 voorste vak kaarten voor Strandfestival ZAND. Deze twee kaarten zijn inclusief een duik in het heerlijke zwembad op het podium en een lekker cocktail.Zie jij het voor je .......in een zwembad onder het genot van een heerljike cocktail luisteren naar de muziek van Guus Meeuwis? Wij wel! 

 

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze geweldig toffe kaarten voor Strandfestival ZAND is naar Facebook gaan en deze actie liken en sharen. Als je dat hebt gedaan, maak je direct kans op deze kaarten, simpel toch? Waar wacht je nog op? Like, share & WIN! Vraag al je vrienden om mee te doen en maak extra kans...

 

Nog maar 10 dagen en dan kunnen de handen in de lucht, daarom zullen wij maandag 19 augustus de winnaars bekend maken, zodat we de toegangskaarten op tijd kunnen versturen!

 

 

woensdag 14 augustus 2013
Claudia
Stranfestival ZAND, Almere