Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

What to wear op een festival

Denk aan het weer

De grootste fout die wordt gemaakt is dat je geen rekening houdt met het weer. Ook al is de weersverwachting nog zo goed, zorg dat je voldoende warme kleding bij je hebt. Dit is ook handig voor ’s avonds laat, want dan kan het flink afkoelen. Dit jaar zijn de oversized vesten helemaal hot. Stop er dus een in je tas voordat je weggaat.

 

denk_aan_het_weer


Black, white and grey

Normaal zie je in de zomer vooral kleurrijke prints en shirtjes, dit jaar is dat nét even anders. Dit jaar gaan we namelijk massaal voor de kleuren zwart, wit en grijs. Wél zo makkelijk, want wie heeft er nou geen zwarte broek in de kast hangen? Om je outfit net nog een pop of colour te geven is het leuk om een accessoire te dragen in een opvallende kleur.

 

Black, white and grey

Ripped jeans

Als je dit jaar voor een lange broek gaat zit je altijd goed met ripped jeans. Dit zijn broeken met gaten erin. Je hebt deze jeans in heel veel verschillende soorten. Zo zijn er broeken die helemaal geripped zijn en broeken met maar 1 gaatje. Er is dus vast wel een ripped jeans die bij jou past.

 

Jurkjes en rokjes

Jurkjes en rokjes doen het altijd goed op festivals. Als je voor een jurk of rok gaat kies dan voor een midi of maxi lengte. Dit is wel zo fijn als je van plan bent om fanatiek te gaan dansen. Als je voor een jurk gaat is het leuker om een midi-jurk te kiezen, zo kan je toch nog een beetje been showen. Rokken zijn vaak het leukst in een maxi lengte, maar dit is natuurlijk ook een kwestie van smaak.

 

Jurkjes en rokjes

Temporary tattoos

Ben je gek op tattoos maar wil je je niet voor altijd binden? Dan zijn temporary tattoos wat voor jou. Dit jaar zie je veel metallic tattoos op festivals. En zeg nu zelf, deze zijn toch veel leuker dan een armband of ketting? Je kunt de tattoos bijna overal kopen, wel zit er veel verschil in prijs. Dus als je een beetje research doet kan je goedkoper uitkomen.

 

Temporary tattoos

Get your glasses on

En vergeet natuurlijk je zonnebril niet! Dit is wel zo fijn voor je ogen. Dit festivalseizoen zijn de grote ronde zonnebrillen erg populair. Helaas kan niet iedereen met zulke ronde kijkers wegkomen. Let dus goed op welke zonnebril bij jouw hoofdvorm past. En weet je echt niet wat voor een zonnebril je moet dragen, met een pilotenbril zit je áltijd goed.

 

Get your glasses on

Strandconcerten

Ook zijn er verscheidende strandconcerten in ons kikkerlandje te bezoeken. Zo geeft Marco Borsato komende zomer een concert op het strand van Scheveningen. Het optreden vindt op 10 september plaats. In het voorprogramma staan Kenny B. en Diggy Dex. Ga je liever voor wat meer rock? Dan zit je op 9 september goed in scheveningen met een strandconcert van de Golden Earring

 

 

Bronvermelding:

Afbeelding 01Afbeelding 02afbeelding 3afbeelding 4,  afbeelding 5afbeelding 6afbeelding 7Afbeelding 8afbeelding 9afbeelding 10afbeelding 11afbeelding 12,afbeelding 13afbeelding 14Afbeelding 15afbeelding 16afbeelding 17

dinsdag 19 april 2016
Jhemyla