Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke zwembroek past bij mij?De struggle die elke man wel is heeft gehad, welke zwembroek moet ik nou kopen en welke past bij mij? Wij snappen als de beste dat dit heel erg moeilijk kan zijn. Dit komt omdat de modewereld elke dag wel veranderd. Ook bij zwemkleding voor heren blijven de nieuwe trends komen en gaan. Als we weer met z’n alle op vakantie mogen willen de mannen er natuurlijk wel modern bij lopen in een zwembroek die bij ze past. 
 

De geschiedenis van de mannen zwembroek

Aan het begin van de vorige eeuw droegen mannen nog zwempakken. Je het is echt zo, het klinkt inderdaad heel raar. We moeten er nu ook niet meer aan denken om als man nog in een zwempak te lopen. De bedoeling hierachter was dan ook om de man groot en sterk te laten ogen. Dat lukte ook wel redelijk alleen het materiaal was heel erg zwaar als het nat was. Pas rond 1930 is dit veranderd, er kwamen dan ook zwembroeken van elastisch, waterproof materiaal op de markt en mochten de mannen topless op het strand of langs het zwembad liggen. In de jaren daarna kwamen de zwembroeken zoals we die nu kennen. 
 

Zwemboxer van Kangaroos met trendy printdessinBENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTOCHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepenSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdruk

 
 
 
 

Atletisch en lang

Ben je atletisch gebouwd en lang? Dan maakt het eigenlijk niet uit wat voor model zwembroek je kiest. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie zwemslip, zwemboxer of een zwemshort alles is mogelijk. Heb je lange benen? Dan kan je het beste een strakke zwembroek kopen met een pijpje of een langere zwemshort. De zwembroek die we de laatste jaren veel zien is natuurlijk ook mogelijk. Dit is een zwembroek met lange pijpen.
 

 
 
 

De zwembroek voor de kleinere man

Voor de kleinere man is de klassieke zwemslip de beste optie. Let wel op dat de pijpjes hoger opgesneden moeten zijn. Je benen ogen hierdoor langer waardoor je groter lijkt. Een grotere zwemboxer is ook een optie maar neem er dan wel een met niet zulke lange pijpen. Als je helemaal geen strakke zwembroek wilt dragen ga dan voor de korte uitvoering van een zwemshort.
 

Blauwe zwemslip van Speedo

 
 
 
 

De beste zwembroek voor de dunnere man

Ben je een beetje mager en gemiddeld tot lang? Dan is de lossere zwembroek de beste optie voor jou! Ook een strakke zwembroek kan, maar neem dan de modellen met pijpjes. Kies voor een kleur die niet te donker is en er moet veel contrast zijn. Dit versterkt je lichaamsbouw waardoor je er niet meer zo mager en lang uit komt te zien. Wil je wel graag donkerekleuren dragen omdat je dit mooi vind? Kies dan voor donkerblauw, dit is altijd nog beter dan zwart.
 

 
 
 
 

Ben jij iets breder en zwaarder?

De langere, wijdere zwembroek is dan een goede keuze. Een zwemboxer met een iets langer pijpje is ook een goede optie natuurlijk. Wil je wat minder aandacht voor je buik? Dan kan je het beste kiezen voor een effen zwembroek, niet te donker want dan steekt je buikje meer af. Wil je hier ook liever een donkere kleur? Kies dan ook voor donkerblauw.

 

 
 
 
 

 

vrijdag 16 april 2021
Lizz