Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke kleur bikini past bij mij?

 

Nieuwe zomer, nieuwe bikini! Want niets is toch leuker om te shinen met je nieuwe bikini!? Maar… heb jij dat ook? Je ziet een super leuke gekleurde bikini, maar als je hem aanpast dan staat het toch minder leuk dan dat je had gedacht. Er is dan een kans dat je nèt niet de juiste kleur bikini hebt die matcht bij je huidskleur. Daarom hieronder een aantal tips voor het vinden van de perfecte bikini!

 

Lichte huidskleur

Heb jij een lichte huid en/of word je in de zomer niet snel bruin? Dan is het goed om kleuren te dragen die je bruiner doen lijken. Kies dan voor lichtere kleuren die het contrast met je huid wat zachter maken. Denk hierbij aan pasteltinten, zoals lichtpaars of lichtblauw.
Houd je toch meer van donkere kleuren? Kies dan marineblauw of donkergroen. Deze kleuren zullen je ook goed staan.

 

   

 
 

(Licht) getinte huidskleur

Heb je van jezelf een (licht) getinte huidskleur? Dan heb je geluk! Bij deze huidtype passen vrijwel alle kleuren goed. Denk bijvoorbeeld aan felrode bikini’s. Die staan je fantastisch! Dit komt omdat deze kleur je nóg bruiner doen lijken. Ook felle kleuren, zoals turquoise of oranje zullen je goed staan. Mocht je daar niet zo van houden, dan passen warme aardetinten ook goed bij je. Zoals legergroen of bordeauxrood. Er zijn eigenlijk geen kleuren die jou niet staan!

 

Unikleurige push-up bikini met dubbele bandjes   Halterbikini in pastel oranje van PHAX (2-delig) 

 
 

Donkere huidskleur

Heb jij een donkere huidskleur? Dan zullen ook jou veel kleuren goed staan. Vooral knallende kleuren staan je geweldig! Deze opvallende kleuren laten jouw huidskleur nog mooier uitkomen. Ook witte en gouden bikini’s zijn een geschikte keuze, want dit zijn kleuren die je huidskleur benadrukken. Keuze genoeg dus!
 

   

 
 

Dus… op naar een nieuwe zomer met een nieuwe bikini in de juiste kleur!
Veel kleuren en te veel keus? Geen stress! Dat is ook juist een goed excuus om je collectie wat uit te breiden, zodat je kunt afwisselen met verschillende bikini’s’ in verschillende kleuren en modellen.
Zwemkleding.nl heeft een grote collectie aan badmode en daarom vind je altijd de perfecte bikini of  het badpak dat past bij jouw huidtype! Voor welke kleur(en) ga jij?

 

vrijdag 9 juli 2021
Mihaila