Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke bikinibody heb jij?

We hebben er natuurlijk allemaal wel eventjes bij stilgestaan: het is weer ófficieel zomer! Heerlijke warme dagen, gezellige strandfeestjes en lekker relaxen op de witte stranden van jouw favo vakantieoord. En natuurlijk… Bikini Time! Maar om de show te stelen op het strand, moet je natuurlijk wel weten welke bikini het beste bij jouw lichaam past.

 

Peer: Fruitig peertje

Heb jij aan de onderkant van je lichaam meer curves dan aan de bovenkant? Dan is het belangrijk dat je je lichaam in evenwicht brengt door meer volume te creëren aan de bovenkant. Een bandeaubikini is perfect voor jouw lichaam: het benadrukt alle positieve punten van jouw body. Nog een beetje extra boezem? Ga dan voor een bikini met ruches of franjes!

 

 

Recht: Recht toe recht aan

Ben jij fijn gebouwd en heb je weinig curves? Het vinden van een goed passende bikini waarin je er op en top vrouwelijk uitziet erg lastig… Onze tip: ga voor een triangelbikini. Doordat je deze meestal kunt strikken op de rug en in de nek, past ‘ie altijd! Ook hier geldt: hoe meer details als ruches en franjes, hoe meer volume!

 

 

Appel: Appeltje voor de dorst

Heeft jouw lichaam echt een appelfiguur, met veel volume aan de bovenkant en killer legs? Gelukkig is het badpak weer helemaal hot deze zomer! Een klein buikje wordt perfect bedekt, en met diep ingesneden halslijnen toch heel erg sexy en vrouwelijk! Een leuke verticale print zorgt voor nog meer lengte en brengt je lichaam weer in evenwicht.

 

 

Zandloper: Vrouwelijke curves

Ben jij een echte zandloper met een wespentaille en rondingen op de juiste plekken? Good for you, want jij kan bijna alles hebben! Kies wel voor een bikini met voorgevormde cups, zodat je voldoende stevigheid in de boezem creëert. Vermijd zoveel mogelijk de triangelbikini, de beugelbikini is jouw beste vriend. Een broekje met hoge taille brengt alle aandacht naar je vrouwelijke curves.  

 

 

zondag 22 juni 2014
Esther
Bikinibody, soorten lichaam, bikini's, zandloper, appel, peer, recht