Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke bikini past bij mij?Nu het de komende dagen lekker weer is heb jij vast al zitten denken welke bikini jij aankomende zomer aan gaat doen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je bikini lekker zit. Of waar je naar moet kijken als je een nieuwe bikini want hij moet natuurlijk wel bij je persoonlijkheid passen maar ook bij je lichaam. Je wilt er natuurlijk wel leuk en modern bij lopen deze zomer.
 

Wanneer zit een bikini goed?

Alles begint bij het kopen van een bikini is dat hij lekker moet zitten. Het is niet de bedoeling dat je de hele zomer in een te kleine of te grote bikini moet lopen. Nu is de vraag hoe weet je nou precies wanneer een bikini te groot of te klein is? Daar kan je heel snel achter komen. Doe je bikini top aan en buig lichtjes voorover en beweeg zacht heen en weer met je schouderbladen zodat je borsten zich in je beha nestelen. De volgende de stop is om op te gaan staan en maak je bikinitop vast zodat het rugpand zich netjes horizontaal om je lichaam sluit. Het rugpand is het belangrijkste onderdeel van je bikinitop, dit komt omdat hij de nodige steun moet geven. Het rugpand mag niet hoger komen dan de beugels vooraan.
 

LASCANA Beugelbikini met chique pailletten (2-delig) Veelzijdige neon roze bandeau bikini van PHAX  BENCH bustierbikini 2-delig bikinisetje in wit of roze 

 

Grote of kleine borsten?

Eigenlijk maakt het helemaal niet uit als je nou kleine of grote borsten hebt. Waar je wel rekening mee moet houden is welke vorm je borsten hebben en hoever ze uit elkaar liggen.  Zijn je borsten toevallig vlak van boven en rond van onder? Dan heb je een bikinitop nodig die voldoende steun geeft, met beugels die wat hoger komen en je borsten liften. Deze bikinitops zijn ook wel bekend als de push-up bikini’s. Deze bikini’s verdelen het borstvolume en zorgt dat de cup mooi gevuld raakt. Dat is wat je uiteindelijk wilt hebben toch?


   

 

Peer of toch een appelfiguur?

De kans is groot dat je hier al eens van gehoord hebt, heb ik nou een peer of appel figuur dat vragen veel vrouwen zich af. Je hebt een perenfiguur als je brede heupen hebt en wat smallere schouders. Als dit het geval is wil je graag je borsten benadrukken. Dit kan je het beste doen met een push-up bikinitop. Door gebruik te maken van een push-up bikinitop creëer je meer rondingen.
 
Denk je dat je een appelfiguur hebt? Je hebt een appelfiguur wanneer je een volle buste, volle romp, slanke benen en weinig taille hebt. Bij vrouwen met een appelfiguur is het de bedoeling om de schouders en heupen te accentueren, zodat je een taille creëert. Dat kan bijvoorbeeld met een strapless bovenstuk of iets met rechte lijnen, waardoor je het horizontale gaat benadrukken. Een diep gedecolleteerd bovenstuk gaat je bovenlichaam kleiner maken. Let daarom goed op bij het kopen van een bikini omdat je, je lichaam behoorlijk kan veranderen. Daarom is het ook zeer verstandig om eerst goed onderzoek te doen en goed naar je lichaam te kijken.
 

 Rode PHAX halterbikini bij CHILLA met gouden details Zwarte beugelbikini met kleurrijke vlakken! 

 
 
 
 
 
 
 

 

zaterdag 20 februari 2021
Lizz