Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke beautyproducten neem je mee op vakantie?

 

Zonnebrand

Het eerste wat mee gaat in de tas is natuurlijk zonnebrand. Wij zijn dit jaar naar Cuba geweest en daarbij was een hoge factor echt nodig. De factor 15 zonnebrand was voor aan het einde van de dag. Het is slim om elk jaar een nieuwe zonnebrand te kopen. De factorgraad wordt minder naarmate de ouderdom van het product toeneemt. 

 

 

Vitamine C

Op vakantie krijg je negen van de tien keer minder vitamines binnen dan wanneer je thuis bent. Vitamine C bruistabletten zijn dan een heel handig en lekkere medicijn om genoeg vitamine C binnen te krijgen. Wij gebruiken elke morgen één bruistablet in een groot glas met water. Door de sinasappelsmaak is het ook nog eens erg lekker en verfrissend. 

 

 

Shampoo en conditioner 

Door al het chloor en de zon op vakantie heeft je haar veel te verduren. Neem daarom de juiste shampoo en conditioner mee. Denk hierbij aan een variant die je haar diep voedt. Denk je dat je haar extra zorg nodig heeft op vakantie? Dan kun je ook een haarmasker meenemen. 

 

 

Luchtje 

Voor de avonden uit en andere leuke activiteiten s'avonds is het lekker om een frisse geur bij je te hebben. Vind je een luchtje 'te zwaar' dan kun je ook nog een body mist gebruiken. De body mist van Victoria's secret is echt heerlijk. 

 

 

Handwas

Als wij langer dan twee weken op vakantie gaan dan nemen we vaak handwas middel mee. Niet iedereen zal zinnen hebben om op vakantie de handwas te doen. Wij daarentegen vinden het juist heerlijk om ondergoed, sokken en andere kleren die erg vies zijn geworden even snel met de handwas te reinigen. 

 

 

Make-up reiniger 

Het is erg belangrijk om je gezicht elke avond te reinigen. Dit geldt natuurlijk ook voor op vakantie. Een makkelijk manier is een reinigings tonic. Deze verwijderd al het vuil en make-up resten. Je brengt het heel gemakkelijk aan op een wattenschuifje. Even over je gezicht heen halen en klaar is kees. 

 

 

Facial cleanser 

Voor onder de douche gebruiken wij altijd een facial cleanser. Wij kunnen echt niet meer zonder, maar het is en blijft een luxe product. Veel vrouwen gebruiken het nog niet terwijl het je gezicht zoveel stralender maakt. Het reinigt je gezicht grondig waardoor op lange termijn je huid meer begint te stralen. 

 

 

Dagcreme met SPF 

Het is heel belangrijk om je gezicht elke dag in te smeren. Wij gebruiken daarom een dagcreme met daarin al met een een SPF. Ontzettend handig want op deze manier hoef je niet je gezicht in te smeren met zonnebrand. Daarbij is je gezicht in de winter ook meteen beschermd als je de creme dan nog gebruikt. 

 

 

Aftersun voor onder de douche 

Dit is voor ons echt DE uitvindingen van de eeuw (bij wijze van spreken natuurlijk). Weg met die vervelende, plakkerige aftersun die nooit optijd wil intrekken waardoor je kleding niet fijn zit. De action verkoopt namelijk aftersun voor in de douche. Het gebruik is super gemakkelijk, de geur is heerlijk en je spoelt het gewoon weer af. Makkelijker gaat het echt niet worden.. 

 

Daarnaast nemen we nog make-up mee, wattenstaafjes en handigheden zoals
 blarenpleisters en elastiekjes. 

vrijdag 14 augustus 2015
Jhemyla
beauty