Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wel of geen slippers dragen?

Wel of geen slippers dragen?

Ook al lopen de tempraturen langzaam af omdat we natuurlijk weer richting de winter gaan. Toch is het handig om te weten wanneer je wel of niet slippers kan dragen. Dat lees je hier.

 

Rijden met slippers

Met mooi weer trekken we natuurlijk massaal onze slippers aan. Maar of het nu  gaat om de bekende slippers of juist de onbekende, dat maakt in dit geval niet uit. Het rijden met slippers is namelijk niet zo veilig als je denkt. Je kan bijvoorbeeld met je slippers achter de pedalen blijven hangen, of er juist vanaf glijden. Daar moet je natuurlijk niet aandenken wanneer je een auto aan het besturen bent. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de slippers uit te doen en op blote voeten of op sokken te gaan rijden. Jij denkt waarschijnlijk ook dat dit een goede oplossing is, maar dat is het niet. Ook met blote voeten heb je veel minder grip op de pedalen. Daarom raden wij je aan om gewoon schoenen aan te doen tijdens het rijden. Als we kijken naar de onderzoeken die gedaan zijn, liegen de cijfers er ook niet om. Ruim 80 procent van de Nederlanders zegt dat een auto besturen met slippers invloed heeft op de veiligheid in het verkeer. Daarom is het belangrijk om absoluut niet met slippers te gaan rijden.

 
 
 
 

Slippers zijn een echte zomer-musthave

Slippers en sandalen zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit de warme zomers die we de afgelopen jaren hebben gehad. Je begrijpt dan ook dat wij de laatsten zijn, die je gaan vertellen dat je absoluut geen slippers aan mag doen tijdens de zomer. Het is wel belangrijk om zelf te kijken of het veilig is of niet. Naast dat je de veiligheid in gevaar kan brengen in het verkeer, kunnen er ook andere dingen gebeuren. Daarom is het zo belangrijk dat je goed kijkt of het veilig is om slippers te dragen.

 
 
 
 

Op je slippers naar de stad

We snappen allemaal wel dat we goed naar de veiligheid moeten kijken. Je kan dan ook prima een stad bezoeken op je slippers. Het enige waar je dan nog naar moet kijken is of je wel lang kan lopen op de slippers die je nu hebt. Niet alle slippers zijn er namelijk voor gemaakt om lange afstanden te lopen. Denk dus niet van ah, mijn slippers kunnen dat wel. Je kan er namelijk hele erg veel last van krijgen, maar ook schade oplopen aan je voeten en als je één ding niet wilt is het wel schade oplopen aan je voeten. Je moet namelijk je leven lang doen met je voeten en je wil natuurlijk ook niet je leven lang met pijn lopen. Ben jij nou aan het kijken naar nieuwe slippers? Dan ben je bij Zwemkleding.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk slippers voor iedereen. Wij kunnen je dan ook bijna garanderen dat er wel een paar slippers tussen zit die helemaal bij jouw past. Vergeet dan niet wat je maat is, want ook op te kleine slippers lopen is slecht voor je voeten.

 
 
 
 
vrijdag 1 oktober 2021
Lizz