Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Weg met ontsierende witte lijntjes!

Gelukshormonen

De meest efficiënte manier is natuurlijk om niet in de zon gaan. Maar wie wil daar nou van afzien? Zo kom je nooit aan een natuurlijk bruin kleurtje. Bovendien is een beetje zon goed voor de gezondheid en zorgt het voor de aanmaak van vitamine D en stimuleert het de vorming van gelukshormonen. 
 

Zwemkleding of niet? 

Tegenwoordig is het geen taboe meer om topless te zonnen. Maar niet iedereen voelt zich prettig bij die gedachte. Bovendien is het niet in elk vakantieland toegestaan om zonder zwemkleding te zonnen. Sta jij huiverig tegenover topless zonnen? Ga dan voor een bandeautopje zonder bandjes of een strapless badpak. Of nog beter, ga voor zwemkleding die de zon doorlaat. Zo maak je meteen korte metten met witte afdrukken op je gebronsde huid.Zorg er wel voor dat je je gehele lichaam insmeert met een hoge beschermingsfactor om te voorkomen dat je verbrand. 
 

Laatste redmiddel 

Kom je toch nog thuis van vakantie met niet zulke fraaie witte strepen op je lichaam, veroorzaakt door de bandjes van je zwemkleding? Ga dan voor een zelfbruiner om die lijntjes te camoufleren. Natuurlijk breng je de crème alleen aan op de delen van je lichaam waar de zon niet is geweest om een mooie egale kleur te creëren. Test de zelfbruiner wel eerst even op een minder zichtbaar plekje om na te gaan of de kleur wel matcht met je eigen bruine kleurtje.  
 
 
Bron afbeelding: Marktplaats / Spray Tan
woensdag 29 augustus 2012
Mirjam