Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Najaarsblues? Koop een mooie herfst bikini!

Het is alweer een tijdje herfst en de dagen worden ook duidelijk steeds vroeger donker. Ik mis de dagen dat ik gewoon zo vanuit mijn bed op blote voetjes de keuken in kon springen om een lekkere Latte voor mijzelf te maken, zonder dat ik eerst een dikke badjas en slippers aan moest trekken om het niet ijskoud te krijgen. Nee, erger, ik mis zelfs nog veel meer de tijd dat ik meteen uit bed mijn bikini onder mijn strandshirt kon aantrekken en dan een stel vriendinnen kon bellen om samen naar het strand te fietsen.


Weg met de najaarsblues, koop mooie herfst bikini’s!


Verwen jezelf met een mooie bikini

Is er nou niets te doen aan die najaarsblues? Ik heb er elk jaar wel een beetje last van. En weet je, ik heb inmiddels al wel een hele goede tip om die bluesgevoelens de kop in te drukken. Als ik het voel aankomen, dan verwen ik mijzelf een beetje. Ik wéét dat zwemmen (de warmte én het bewegen) heel goed helpt tegen de wat herfstige gevoelens en ik weet óók van mijzelf dat ik blij word van mijzelf verwennen met iets moois. Wat is er dan mooier (en ook nog eens nuttig!) om elke herfst mijzelf te trakteren op een hele mooie najaarsbikini? Ik heb het verdiend, vind ik! In de lente koop ik meestal een vrolijke lichte bikini om weer helemaal in de sfeer te komen van de zomer, maar bij herfst horen wat meer ingetogen kleuren vind ik. En ik heb van de week 3 bikini’s online gevonden die ik álle drie leuk vind. Dus ik kan niet kiezen! Zal ik ze laten zien? Hier komen ze!

BECO -SUMMER OF LOVE- Bikini

BECO -SUMMER OF LOVE- Bikini

 

Deze bikini van BECO die bij Zalando te krijgen is, vind ik vooral zo mooi om het aparte dessin. De touwtjes bij het topje en het broekje vind ik ook geweldig, ze doen me een beetje denken aan die jaren 70 bikini's. Het staat zo lekker speels. Ik denk dat de bruine kleur ook erg mooi staat bij mijn nu iets lichtere huid, want tja..het bruine kleurtje van de zomer is er nu wel af helaas...

HEINE -Soft Cup - Bikini

Heine Softcupbikini bij OTTO

 

Deze Soft Cup bikini van Heine zag ik bij OTTO. Ik val absoluut op de sierband van de slip en het leuke sierelement. Ik vind het oranje kleurtje ook erg mooi, een warme tint is het. Een haltersluiting vind ik ook altijd wel sexy staan en prettig dat er beugels in de top zitten!

Buffalo -Bikini - Oliv

Buffalo -Bikini - Oliv

 

Zalando verkoopt deze prachtige oliv bikini. Hij is in verschillende kleuren te krijgen maar ik vond deze mysterieus grijze wel heel cool. De gevlochten details maken het heel speels en ik denk dat hij mij een mooie rustige uitstraling zal geven. Vooral ook mooi door zijn eenvoud en toch chic! Wat ook heel fijn is dat verzenden gratis is! Yeah!

Ik ga nog even dubben welke ik zal nemen. Er zijn trouwens nog veel en veel meer bikini's die goed bij het najaar passen. Scroll maar eens naar onderen! Wie weet zie jij ook nog een bikini die je geweldig vindt. Ik word er in ieder geval helemaal blij van en ga zodra mijn bikini binnen is meteen naar een lekker warm tropisch zwembad in de buurt!

 


 

donderdag 24 november 2016
Roos
bikini. najaar, herfst, tip