Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Wehkamp

Al schijnt het zonnetje buiten steeds minder, wij blijven wel elke maand een webshop in het zonnetje zetten. Deze maand is dat Wehkamp.nl, een webshop met een groot assortiment.

 

 

Wehkamp staat vooral bekend om de kleding die ze verkopen. Ze verkopen kleding voor het hele gezin! Bekende merken zoals Adidas, Esprit, Cars, Reebok, Mexx en nog veel meer merken zitten in hun assortiment. Daarnaast verkopen ze diverse kledingstukken uit bekende winkelketens zoals Miss Etam en C&A. Heel handig, want C&A heeft geen eigen online shop, maar op deze manier bieden ze toch de mogelijkheid om hun kleding online te kopen.

 

Het handige aan Wehkamp vind ik persoonlijk toch echt de zoekfunctie. Indien je een specifiek kledingstuk of schoenen zoekt, ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Je kunt namelijk selecteren op merk, maat, kleur en prijs. Met een paar muisklikken heb je zo het kledingstuk of de laarzen gevonden waar je naar op zoek bent!

 

 

Natuurlijk kennen we Wehkamp ook van TV en in dit geval draait de reclame altijd om huishoudelijke apparatuur. Voor een wasmachine, strijkijzer, naaimachine, koelkast, magnetron, ijsmachine, koffiezetapparaat, stofzuiger, ventilator en alles wat erop lijkt, moet je bij Wehkamp zijn! Helemaal fijn is dat de chauffeur niet alleen deze grote huishoudelijke apparaten bij je thuis aflevert, maar hij pakt ze zelfs uit en zet ze op de plek!

 

 

Niet alleen voor in huis, maar ook voor buitenshuis heeft Wehkamp van alles. Ze geven op dit moment zelfs een korting van 10% op tuinhuisjes, opbergers en tuingereedschap. Dit is mooi meegenomen nu je fiets wel een dak boven het hoofd kan gebruiken met dit weer.

 

En als je dan toch de tuin aan het verbouwen bent, is een goed muziekje ook niet verkeerd. Bestel dus gelijk een mooie radio mee of, indien je buren hebt, een ipod! Wedden dat werken in de tuin zo een stuk leuker wordt?!

 

Na een hele zaterdag in de tuin gewerkt te hebben, verwen je jezelf met een avondje film kijken. Dit doe je natuurlijk vanaf een nieuwe LCD TV met DVD speler en de nieuwste romantische komedie, die ook allemaal te koop zijn op Wehkamp.nl.

 

Ben je toch wat sportiever ingesteld? Op Wehkamp.nl kun je ook prima terecht voor een nieuwe sport outfit. Je kunt natuurlijk ook een eigen fitnesscentrum bij jou thuis maken met de toestellen die je zojuist hebt besteld op Wehkamp.nl.

 

 

Kortom: Heb je net een nieuw huis gekocht? Je hoeft niet meer dagen op pad voor de inrichting, je besteld het tegenwoordig makkelijk en snel op Wehkamp.nl.

donderdag 15 september 2011
Claudia
Zwemkleding badmode Wehkamp