Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Tommy Hilfiger

Elke maand kiezen we een ‘webshop van de maand’ uit. Deze maand is dat geworden: de webshop van het merk Tommy Hilfiger. Momenteel loopt op de site de actie: vanaf 50 euro gratis verzendkosten!  

Geschiedenis

Het merk is in 1985 opgericht door de Amerikaanse modeontwerper Tommy Hilfiger. Hij lanceerde zijn eerste eigen mannencollectie. Sinds dien zijn er talloze kledinglijnen en collecties van Hilfiger verschenen, allemaal evenveel fashion, evenveel stijl en even uniek.  

Fashion

We kennen Tommy Hilfiger natuurlijk allemaal wel van de prachtige kledinglijnen voor dames en voor heren. Ook de kinderen worden door het modemerk niet vergeten. Fashion, stijl en eigentijds zijn woorden die het merk zeker mag noemen om zichzelf te omschrijven. Hilfiger heeft naast de dames, heren en kindercollectie ook een Hilfiger Denim collectie, die gericht is op de stoere man en vrouw.

 

Badmode

Hilfiger heeft ook voor iedere categorie een prachtige badmodecollectie. De badmode bestaat uit badpakken en bikini’s voor vrouwen en meisjes, zwembroeken en zwemshorts voor mannen en jongens, zonnehoedjes, maar ook slippers en badlakens. Bij de zwemshorts voor heren kun je kiezen voor een zwemshort met de kleuren en de vormen van het welbekende logo. Ook kun je kiezen voor een fleurige short waarbij het logo iets minder opvallend aanwezig is. Bij de dames kun je kiezen voor stijlvolle of wat sportievere bikini's. Oftewel Tommy Hilfiger heeft een groot aanbod in badmode, en dus voor ieder wat wils!  


 

Wij zijn in ieder geval helemaal fan van dit merk! Jij ook? 

 

maandag 8 april 2013
Claudia
Tommy Hilfiger, modemerk, fashion, stijl, uniek