Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: Hema

De webshop van deze maand is Hema. Hema is een warenhuis dat wij allemaal wel kennen van onder andere de verrukkelijke rookworst. Maar Hema heeft niet alleen de lekkere rookworsten en de aanbiedingen van één euro, Hema biedt meer! Hema heeft namelijk ook een webshop. In die webshop is alles te vinden wat Hema ook in de winkels biedt. Het enige verschil is: je hoeft de deur niet meer uit. Het kan dus allemaal lekker vanuit je luie stoel gebeuren, wat wil je nog meer?

 

Mode

Dat Hema.nl ontzettend veel spullen verkoopt, dat mag duidelijk zijn. Naast een heel breed assortiment huis, tuin en keukenspullen heeft Hema ook een heel eigen kledingassortiment. Dit assortiment bestaat uit: lingerie, beenmode, kleding, badmode, nachtmode, sportkleding en zwangerschapskleding. Hema staat vooral bekend om de kinderkleding. Hema is dus een bezige bij, ook wat mode betreft. De kleding en accessoires zijn betaalbaar, wat ook ‘echt Hema’ is. De kleding van Hema is hip, eigentijds en betaalbaar. De winkelketen gaat mee in de trends en weet wat er op dit moment in de mode is.

 

 

 

Badmode

Hema.nl verkoopt ook badmode. Net als de gewone kleding is deze zwemkledingcollectie enorm hip maar ook erg betaalbaar. Hema.nl heeft badmode voor dames, heren en voor kinderen. Zelfs de peuters, kleuters en baby’s worden niet vergeten door de winkelketen. Maar ook aan de zwangere vrouwen wordt gedacht. De badmode van Hema is vooral vrolijk en kleurrijk, wat een zomerse uitstraling geeft. Naast zwembroeken, zwemshorts, bikini’s, tankini’s en badpakken verkoopt Hema.nl ook slippers. Enorm handig én stijlvol en daarmee zeker ‘Webshop van de maand’-waardig. 

 

dinsdag 19 maart 2013
Esther
Hema, warenhuis, huis, tuin, keuken, mode, badmode