Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de Maand: Esprit.nl

Zwemkleding.nl kiest elke maand een webshop die ze graag eens onder de aandacht wil brengen. Voor juli is dat de webshop Esprit. De bezoekers van Zwemkleding.nl zijn ook veel te vinden in de webshop van Esprit en zijn hierover zeer te spreken! Reden genoeg om deze webshop eens wat beter te leren kennen.

 

De Esprit webshop is niet te missen, wie kent immers het merk Esprit niet? De eigentijdse mode van Esprit gaat altijd met de seizoenen mee en brengt altijd een zeer stabiele collectie. Alle producten van Esprit ademen stijl en klasse uit, of het nu gaat om boven-, onder- of zwemkleding. Naast zwemkleding zijn ook de broeken, jurken en shirts van Esprit zeer geliefd.

 

Esprit badmode dames

Bij Esprit vind je de leukste bikini’s, badpakken en tankini’s voor dames. Vooral de collectie bikinibroekjes en bikini bovenstukjes, die onderling als mix & match te combineren zijn, is een sterk pluspunt. Zeker voor dames die boven en onder niet dezelfde kledingmaat hebben is dit echt een uitkomst! Bovendien kan je ook kiezen voor meerdere broekjes en bikini’s die allemaal bij elkaar kunnen, zodat je ze afwisselend kan dragen. Handig als je op vakantie geen tijd hebt om tussendoor te wassen bijvoorbeeld en leuk als je wel van afwisseling houdt! Op Zwemkleding.nl vindt u een overzicht van alle Esprit producten.

Esprit badmode heren

Ook voor de heren is er volop keus. Van traditionele stoere zwemslip tot de wat meer casual zwem- en boardshorts, er is keuze genoeg. En natuurlijk is er ook gedaan aan de accessoires, zoals zonnebrillen, slippers en stijlvolle caps. De mannen mogen gezien worden in Esprit.

Esprit badmode kids

Of je nou op zoek bent naar een super schattige bikini voor je kleine meid of naar een stoere zwemshort voor die lange puberslungel, ook daarvoor ben je bij de Esprit webshop aan het juiste adres. Om de zomer goed door te komen vind je voor de kids ook zonnebrillen, slippers, petjes en zelfs vrolijk gekleurde badjassen.

 

De Webshop

De webshop is prettig en overzichtelijk ingedeeld. De kids afdeling is nog onderverdeeld in Baby, Mini en EDC Youth, zodat het ook makkelijk zoekt op leeftijdscategorie. Voor zwemkleding is in de Esprit webshop zelfs een extra knop in de menubalk aangemaakt, zodat u direct door kunt naar alle badmode.

 

Bestellen is simpel, bovendien betaalt u geen verzendkosten (m.u.v. € 0,95 verzekerings- en verpakkingskosten), heeft u de bestelling supersnel binnen en mocht u onverhoopt toch iets willen retourneren, dan kan ook dit kosteloos. Dat is nog eens service!

 

 

 

 

De Esprit webshop, van harte aanbevolen!

 

zondag 3 juli 2011
Barbara
webshop zwemkleding