Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Webshop van de maand: De Bijenkorf!

De Bijenkorf is misschien wel het meest bekende warenhuis van Nederland. Het is dat ook een geweldige winkel waar je van alles en nog wat kan kopen. Naast een ontzettend breed assortiment heeft de Bijenkorf natuurlijk ook zwemkleding. En niet zomaar zwemkleding, nee zwemkleding om bij weg te dromen! Daarom is de Bijenkorf met trots de webshop van de maand juni!

 

Geschiedenis

De Bijenkorf is in 1870 opgericht door Simon Philip Goudsmit. Van klein winkeltje is de Bijenkorf uitgegroeid tot een groot warenhuis dat iedereen wel kent! Met tien vestigingen verspreidt over heel Nederland heeft de Bijenkorf zich uitgebreid tot een welbekende, grote winkelketen.

 

 

Assortiment

Het assortiment van de Bijenkorf is enorm breed. De winkelketen heeft een modecollectie voor dames, heren en kinderen. Daarnaast verkoopt het warenhuis ook tassen en schoenen. Ook make-up van grote merken als Chanel en Dior is te vinden bij de Bijenkorf. Daarnaast heeft het warenhuis nog elektronica, woonaccessoires en reisbenodigdheden.

 

 

Zwemkleding

De zwemkleding van het warenhuis is net als de andere artikelen die de Bijenkorf verkoopt enorm stijlvol en elegant. De zwemshorts voor de heren zijn simpel en egaal maar daarmee ontzettend stijlvol en stralen veel klasse uit. De zwemkleding voor de dames is evenals die voor de heren stijlvol en elegant, maar deze is iets kleurrijker en hier wordt veel gewerkt met prints. Dus als je 100% klaar wilt zijn voor de zomer, dan ga je naar de Bijenkorf!

 

woensdag 5 juni 2013
Claudia
De Bijenkorf, klasse, uitstraling, zwemkleding