Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

We love Wonderland

Ben jij een echte modeliefhebster? Heb jij stijl en ben je op de hoogte van de laatste trends? Dan is het merk Wonderland zeker wat voor jou. De trendy badmodecollectie van Wonderland is elegant, uitdagend en afwisselend. 

 
Wonderland is een eigen merk van de populaire webshop Nelly.com. Het merk omvat een sexy lingerielijn en een trendy zwemkleding collectie. De lingeriecollectie is er voor de onafhankelijke, sexy vrouw die er elegant en sensueel uit wil zien in lingerie. De badmode collectie sluit volledig aan op de laatste trends. We zien ruches, kant, felle kleuren, een enkele vrolijke print en mooie modellen langskomen bij de bikini's van Wonderland. 
 

Wonderland bikini

Wonderland houdt het simpel en elegant met veel bikini's in egale kleuren. Het bandeaumodel is zeer populair en elke bikini heeft haar eigen, unieke details en look. Een enkele print maakt de collectie uitdagend en afwisselend. Welke bikini je ook kiest, Wonderland zorgt ervoor dat elke vrouw er geweldig uitziet in haar bikini! De aantrekkelijke prijzen maken het plaatje compleet.
 
Wat is jouw favoriet?
 
maandag 23 juli 2012
Nena
bikini, trends, Wonderland