Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Waterproof make-up verwijderen in de zomer

Je wilt je make-up grondig verwijderen én lief zijn voor je huid. Dat kan door de kracht van bloemblaadjes in de The body shop camomile waterproof make-up remover. Deze waterproof make-up remover is voorzien van een dual-phase formule die in één keer doeltreffende resultaten bereikt. Verrijkt met kalmerende essentiële Community Fair Trade-kamilleolie voor een zijdezachte huid Bij de verbouwing van de kamille worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Je huid voelt onweerstaanbaar zacht en is heerlijk fris.

 

De verpakking

De verpakking ziet er op het eerste oog fris en rustig uit. Het is niet schreeuwerig, maar vertelt wel in een oogopslag wat het inhoudt. De flacon en dop voelen stevig aan wat wij erg belangrijk vinden. De dop zal niet ineens gaan lekken wat met olie-achtige producten erg fijn is. De flacon heeft een inhoud van 150ml en is zes maanden houdbaar. Op de achterkant vind je een gebruiksaanwijzing en een duidelijke vermelding over het feit dat het niet op dieren is getest.

 

De werking

Wij gebruiken deze make-up remover nu al een paar weken om onze make-up te verwijderen. Dat wij dit überhaupt al een paar weken volhouden is een wonder. Normaal gesproken gaan onze ogen ontzettend irriteren maar bij deze remover is dit niet het geval. Wij krijgen er geen rode ogen van en ook geen jeuk. We kunnen dus gerust waterproof mascara op doen naar het strand.

Hoe gebruik je de remover

We schudden de inhoud eerst goed zodat beide vloeistoffen samen komen. Dat je goed moet schudden wordt ook vermeld bij de gebruiksaanwijzing. Wij doen een beetje remover op een wattenschijfje. Doe niet teveel want dan gaat het in je ogen zitten. Een paar druppels is echt ruim voldoende. We wrijven een paar keer over onze ogen en maken ronddraaiende bewegingen. Je moet wel een paar keer over je ogen heen wil je alles er af hebben.

 

Conclusie

Om te zeggen dat je remover mee kan in de strandtas gaat te ver. Wat wel prettig is, is het feit dat je gemakkelijk waterproof make-up op kunt doen naar het strand, want verwijderen van de make-up gaat vanaf nu gewoon heel gemakkelijk. 

 

vrijdag 18 augustus 2017
Jhemyla
Remover, review, The Body Shop, make-up