Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat zegt jouw zwemkleding over jou?

Wist je dat het type zwemkleding dat je koopt iets kan zeggen over je persoonlijkheid? Echt waar, aan wat bij jou in de kast hangt is te zien welke karaktereigenschappen bij jou horen. Benieuwd? Lees dan snel verder en zie zelf of het ook voor jou klopt!
 

Heren

 
Laten we beginnen bij de heren. Zij kunnen kiezen uit een paar verschillende modellen. Deze keuze kan ons een hoop vertellen. 
  1. Als eerste is daar de zwembroek zonder pijpjes. Dit model laat weinig aan de verbeelding over. Het dragen van dit model staat dan ook voor zelfverzekerdheid en geen schaamte. Je hebt niets te verbergen en bent trots op wat je kan laten zien. 
  2. Dan is daar de zwembroek die wel pijpen heeft, strakke in dit geval. Mannen met deze zwembroek zijn vaak stoer. Verder zijn ze wat minder extreem en gaan ze vaak voor de middenweg. In dit geval kiezen ze voor een strakke zwembroek, die wel pijpjes bezit.
  3. Als laatste optie is daar de lange zwemshort, de broek met wijde pijpen. Deze broek staat bij iedereen goed, deze heren spelen dan ook graag op safe. Verder staat deze zwembroek voor een jonge geest, vanwege de jonge en sportieve look die deze broek je geeft. 

Dames

 
Dan zijn we aangekomen bij de dames. De kleding die zij dragen zegt namelijk ook iets over hun karakter. 
  1. Ben jij iemand die altijd gaat voor basic? Denk hierbij aan zwarte, donkerblauwe en witte badkledingstukken zonder al te veel toeters en bellen. Deze items zijn hartstikke tijdloos, wat wijst op een praktische en efficiënte levenshouding. Deze tijdloze bikini’s/badpakken raken namelijk nooit uit de mode en kunnen daarom jaren mee. Ook sla je met deze items nooit de plank mis, waardoor je met zekerheid het strand op kan en jij je nooit druk hoeft te maken om de mode. 
  2. Aan de andere kant staan de vrouwen die elk jaar weer totaal iets anders uitkiezen. Dit varieert van bikini’s met franjes tot de leukste en opvallendste printjes. Vaak betekent dit dat je zorgeloos bent en geniet van het leven. Je draagt lekker wat je zelf mooi vindt en trekt je niks aan van de mening van anderen. Je leeft maar één keer, dus er is geen tijd voor saaie bikini’s!
  3. En dan nog de bikini’s en badpakken voor de vrouwen met een echt meisje van binnen. Je gaat altijd voor de items in pasteltinten, met ruches, bloemetje printen en ga zo maar door. Je bent zachtaardig en lief en de vrouwelijke dingen hebben een aantrekkingskracht op je. 

En, klopt dit ook voor jou?

 

donderdag 21 april 2016
Jinke
zwemkleding, karakter