Wat zegt de zwembroek over de man?

Badkleding is een van de intiemste kledingstukken die een man of een vrouw kan dragen. Je geeft jezelf bloot, je laat je lichaam zien aan andere mensen. Met kleding kan je laten zien wat voor persoon je bent, je kan er een statement mee maken. Wat voor soort zwemkleding je kiest zegt dus veel over je persoonlijkheid. Maar wat zegt het type zwembroek nou over de persoonlijkheid van de man? 

Waar kies jij voor? 

1. De man met de strakke zwemboxer
Deze echte zwembroek staat voor trendy en stoer. Misschien ben je een beetje macho, maar pas op, het kan ook arrogant worden. Deze mannen gaan met de trends mee en zijn vaak stoer en sterk. Vrouwen zien mannen met een goed lichaam wel graag in een strakke zwemboxer. 
 
2. De man met de strakke zwembroek 
Draag je de echte klassieker, die ook wel bekend staat als de 'speedo', dan ben je heel zeker van jezelf. Je hebt niets te verbergen en je wilt jezelf laten zien. Draag de broek wel met stijl en nonchalance, pas op voor arrogantie.
 
3. De man met de driekwart zwemshort
Ook wel de 'surferbroek' genoemd, staat voor sportiviteit en jeugdigheid. Mannen die graag op safe spelen kiezen vaak voor de driekwart zwembroek. Mannen die een driekwart zwemboxer dragen zijn vaak nonchalant, relaxed en sportief. Doe eens gek en kies een vrolijke bloemenprint, hier houden vrouwen wel van. 
 
4. De man met de losse zwemshort
Een mooie middenweg tussen de driekwart zwemshort en de strakke zwembroek. Ben jij een man die altijd voor de losse zwemshort kiest? Dan ben jij waarschijnlijk ook een man die vaak voor de gulden middenweg gaat. Waarschijnlijk ben je een man van compromissen en zoek je altijd de beste oplossing voor iedereen. 
 
 
 
Herken je jezelf of jouw man in een van deze typen?
zaterdag 23 juni 2012
Claudia
zwembroek, zwemshort, zwemboxer