Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat voor zwembroek past bij mij?


Ook al is het winter betekent het niet dat je geen nieuwe zwembroek kan kopen. Door de huidige maatregelen is het mogelijk om weer te gaan zwemmen in het zwembad in de buurt. Voordat je naar het zwembad gaat moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je een hippe en moderne zwembroek hebt. In deze blog vertellen wij hoe je de ideale zwembroek kan kopen, en waar je op moet letten.

BENCH zwemshort in blauw streepdessin bij OTTOCHIEMSEE zwemboxer in grijs met groene strepenSportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdrukZwemboxer van Kangaroos met trendy printdessin

 
 
 
 

 

Model

Het juiste model is van essentieel belang om jouw lichaam goed te laten uitkomen. Maar welk model past nou echt bij je? Hierbij is het vooral belangrijk om op je eigen lichaamsbouw te letten. Hieronder zetten we de meeste voorkomende pasvormen even voor je op een rijtje en de daarbij horende lichaamsbouw.

 

Zwemslip

Een zwemslip ook wel bekend als de Speedo. Over een zwemslip wordt nog steeds lacherig gedaan, of word er gezegd dat die niet meer van deze tijd is. Iedereen denkt dat de boxershort helemaal van deze tijd is maar wie dit denkt heeft het goed mis. Voor heel veel mannen kan dit namelijk een goede oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan afgetrainde mensen, met gespierde bovenbenen. In een zwemslip komen die benen er veel mooier uit en daar train je uiteindelijk toch voor?

Blauwe zwemslip van Speedo

 
 
 
 

 

Kleurrijke zwembroek

Veel mensen kopen vaak een kleurrijke zwembroek. Dit komt vooral omdat die het meeste in de winkels. Hieruit kun je concluderen dat de winkels eigenlijk bepalen wat jij koopt. Dit komt omdat deze zwembroeken bij heel veel mannen passen, en leiden bepaalde punten van het lichaam af waardoor mensen sneller naar je zwembroek kijken. Hierdoor kan jij toch lekker zwemmen zonder je zorgen hoeven te maken over je lichaam.
 

Comfortabele zwemshort s. Oliver

 
 
 
 

Boardshorts

Boardshorts zijn vooral geschikt voor langere mannen. Ben jij juist klein? Kies dan voor een zwembroek met pijpen die niet verder komen dan halverwege je bovenbeen. Hierdoor lijk je uiteindelijk langer.

 
 
 
 

Welke kleur moet ik kopen?

Bij het kiezen van een kleur is het belangrijk te kijken naar wat voor huidtype je hebt. Heb je een lichte huid en heb nog niet veel in de zon gezeten? Dan kan je het beste geen zwembroek met felle blokkleuren kopen, maar koop een donkereblauwe, zwarte, wijnrode of een olijfgroene zwembroek. Deze doen het prima voor een lichte huid.

 

Voor een donkerehuidtype of voor mensen die snel bruin wonden in de zon kan je het beste een witte zwembroek of pasteltinten kopen. Let wel op dat wit zeer snel doorschijnend kan worden in het water. Omdat te voorkomen kan je er een zwarte strakke zwembroek onder te doen of een kleurrijke boxershort is ook altijd nog een optie. Daardoor wordt het wel lekker kleurrijk.

 

Uiteindelijk gaat het er om dat jij een zwembroek koopt die jij mooi vind. Ook moet je je niet hoeven te schamen voor de kleding waar jij je fijn bij voelt. Niemand zijn lichaam is perfect. Jij bent mooi hoe je bent en je hoeft je niet aan te passen voor anderen mensen!

 
 
 
 
donderdag 24 december 2020
Lizz