Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat te doen in de herfstvakantie?

Het is bijna herfstvakantie! Wat lekker.. de kinderen hebben een weekje vrij! Ze kunnen even bijkomen van de  drukke weken school en volop leuke dingen doen. Jammer genoeg is de temperatuur nu veel lager dan in de zomer, dus veel activiteiten die je met het lekkere warme weer met ze zou kunnen doen vallen nu weg. 
Maar welke leuke dingen kun je wel doen met wat minder weer? Hoe houd je jouw kinderen lekker bezig in de herfstvakantie? Wij hebben een aantal leuke uitjes voor je op een rijtje gezet!

Naar een binnenzwembad!

Slecht weer, maar je kinderen zijn echte waterratten? Dan is het geweldig voor je kids om een dagje naar een binnenzwembad te gaan. Ze kunnen lekker de hele dag in het water spelen met een duikbril bijvoorbeeld, en jij kunt zelf ook nog ontspannen aan of in het water! Dubbel plezier dus! Een ander voordeel van naar een zwembad gaan is dat het helemaal niet veel kost. Voor een paar euro kunnen jullie met elkaar een hele dag genieten. 
 
Is de bikini of zwembroek van je dochter of zoon in de zomer zo vaak gebruikt en eigenlijk helemaal op? Dan kun je op zwemkleding.nl gemakkelijk een nieuw setje uitzoeken! Of zou je zelf wel graag een nieuwe bikini of badpak aan willen naar het zwembad.. Dan kan dat natuurlijk ook! 
 

Schaatsen

Het sneeuwt nu nog niet en de temperatuur is nog lang niet onder nul. Dus om buiten te schaatsen, moeten we nog een paar maandjes wachten. Maar.. we kunnen wel alvast een beetje oefenen voor de winter en kijken of we het nog niet verleerd zijn! Wat handig is aan een indoor schaatsbaan is dat je daar vaak schaatsen kunt huren. Zo hoef je geen schaatsen aan te schaffen of mee te slepen voor het hele gezin. 
Onze tip: Geniet na het schaatsen samen van een grote, warme kop chocolademelk met slagroom. Dit maakt de dag namelijk helemaal af! 
 

Toch in huis blijven?

Thuis kun je natuurlijk ook leuke dingen doen! Denk aan knutselen voor Halloween of Sint-Maarten. Je kunt samen met je kinderen lampionen maken van glazen potjes of een eng spinnenweb voor Halloween met een paar stokjes, een kastanje en wol! Ze zijn jullie lekker de hele middag bezig! Verder kunnen jullie altijd samen een bordspelletje doen, kleuren, of verven. Genoeg leuke dingen om te doen als jullie toch liever in huis blijven!
 
Hopelijk hebben wij je op een paar ideeën gebracht! Veel plezier!
 
 
 
donderdag 8 oktober 2015
Lisa Wolf
Herfstvakantie, zwemmen, bikini, zwembroek, schaatsen, knutselen