Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat te doen bij; hitte

Dit weekend zijn er tropische temperaturen voorspelt. Vandaag zullen de temperaturen al flink stijgen; tot 31 graden celcius. Morgen wil het zelfs nog een graadje warmer worden en zal de wind iets afzwakken. Wij Nederlanders zijn die 'extreme' hitte natuurlijk niet gewend. Wat kan je nu het beste doen om je hoofd koel te houden?

 
Begin de dag met het afsluiten van je huis. Een beetje frisse lucht is niet overbodig, maar probeer zoveel mogelijk gordijnen dicht te houden. Dit zorgt ervoor dat je huis van binnen lekker koel blijft en zo kan je je dus heerlijk terugtrekken in een koele ruimte. Heb je luiken? Doe deze zeker dicht, deze werken prima tegen de hitte!
 
 
Een ventilator is ook een goede uitkomst. Plaats hem 's nachts op zo'n 5 meter afstand van je bed en laat hem lekker de hele nacht aan staan. Wil je overdag even lekker buiten zitten? Vul dan een paar boterhamzakjes met water, knoop ze dicht en leg ze op je lichaam. Helpt gegarandeerd!
 
En natuurlijk bestaan er ook nog buitenzwembaden, trek je bikini aan en plons lekker in het verkoelende water! Geniet ervan!
 
 
Bron weersverwachting: weeronline.nl
 
zaterdag 18 augustus 2012
Claudia
zomer, hitte, zon, zwembad, bikini