Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat is jouw favoriete vakantieland?

Eind vorig jaar, in november 2013, maakte VindEenReis.nl een inschatting welke vijf landen de favoriete vakantielanden werd voor deze zomervakantie! De top vijf bestond uit:

  1. De Griekse eilanden, vooral Zakynthos
  2. Italië
  3. Nicaragua
  4. Bulgarije
  5. Portugal

Wat is jouw favoriete vakantieland

 

Wij zijn ontzettend benieuwd of de voorspelling van VindEenReis.nl een beetje klopt met jouw vakantiewensen! Zoover kwam tevens met een heel andere top vijf. Daarin staat zelfs ons eigen kikkerlandje op nummer twee als perfecte vakantieland! Op de eerste plek staat Frankrijk als het favoriete vakantieland en Turkijke maakt de top 5 helemaal compleet! 

 

Op welk vakantieland ben jij helemaal verzot? Zelf ben ik dol op Spanje, ik ben nu ook heerlijk vakantie aan het vieren in Spanje met mijn familie in de buurt van Alicante. Het is hier altijd prachtig weer, het zeewater is er altijd heerlijk en er is hier veel te doen! Mijn favoriete stad in Spanje is toch wel Barcelona. Al ben ik wel heel erg benieuwd naar Valencia. Daar ben ik nog nooit geweest. Ook Italië, Turkije en Griekenland zijn de drie Europese landen die op mijn to-do lijstje staan!

 

maandag 14 juli 2014
Lisa
vakantie, zomervakantie, land, vakantieland