Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Wat heeft @Nientjer uitgezocht voor 150 euro?

Onlangs hadden wij een actie op Twitter. Hier hebben veel mensen op gereageerd, gevolgd, geretweet etc.  De winnares van de actie was @Nientjer, en namens haar, mogen wij laten zien wat ze heeft uitgezocht voor €150,-.

 

Het leuke van de actie is niet alleen dat je nieuwe volgers krijgt, maar ook dat je de volgers beter leert kennen. Aan de reacties te lezen, hebben veel volgers met plezier meegedaan met de actie. Tja, wie wil nou niet gratis shoppen voor € 150,-. @Nientjer was in ieder geval heel erg blij met het winnen van de prijs. Zoals je aan onderstaande reactie kunt lezen, was ze zo blij als een kind en showt ze haar nieuwe outfit.. Wij wensen haar in ieder geval veel plezier met haar nieuwe zwem- en zomeroutfit!

 

 

Ervaringsverhaal @Nientjer

Op 6 juli jl. won ik op zwemkleding.nl een tegoedbon ter waarde van €150, - vrij te besteden bij alle webwinkels die op Zwemkleding.nl staan. Wow helemaal te gek natuurlijk!

 

Wat een keuze en niet alleen uit zwemkleding maar ook alles wat met de zomer/zwemmen te maken heeft kun je daar vinden. Na een paar dagen flink te hebben gesnuffeld, en met de makkelijke zoekhulpen heb ik alles uitgezocht. Van de wat goedkopere tot de hele bekende merken kun je daar vinden. En allemaal de beste koopjes staan erop.

 

Ik kon uiteindelijk, een hele nieuwe garderobe incl. schoenen en 2 badpakken van de tegoedbon kopen (en allemaal van bekende merken ook nog!). Na makkelijk te worden doorgelinkt van Zwemkleding.nl naar de desbetreffende webwinkel waar de aanbieding geldig was kon ik mijn kleding schoenen en badpakken bestellen.

 

Na 3 hele lange dagen (grapje) te hebben gewacht had ik mijn hele outfit al binnen (verschillende winkels) en het past allemaal! Ik vond het echt een superervaring en vooral de service was geweldig, met alle vragen kon ik terecht en kreeg ik snel een reactie.Ik voelde me net een prinsesje in een grote snoepwinkel en ben superblij met mijn gewonnen kleding!

 

Team van Zwemkleding.nl onwijs bedankt voor deze superervaring!!

 

Groetjes Nienke

 
 
winnares-actie-twitter

 

maandag 18 juli 2011
Claudia
Twitter, actie,