Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Warme dagen: Here we come!

Warme dagen Zwemkleding

De maand september verwent ons met nog een paar zomerse dagen. Het kan zelfs even 30 graden worden! Tijd om nog één keer volop van de zomerzon in Nederland te genieten. Weet jij al wat je gaat doen om optimaal te genieten van elke warme zonnestraal?


Uitzonderlijk


Het komt niet zo vaak voor dat we in de maand september in Nederland nog temperaturen van rond de 30 graden meemaken. Sinds 1901 is het maar vijf keer voorgekomen dat de temperatuur in september in De Bilt boven de 30 graden uitkwam. Maar deze maand kan het weer gebeuren. Dat zou betekenen: tropische dagen in september. Naar verwachting krijgt het zuiden van Nederland het het warmst: tot wel 32 graden in Limburg. Tijd om je zomerkleding bij elkaar te pakken en je op te maken voor een paar zomerse dagen.

 

Zomerkleding

 

Misschien had je de afgelopen dagen al je herfstkleding uit de kast gehaald, omdat het af en toe toch redelijk fris was. En misschien had je je zomerkleding al zo’n beetje opgeborgen. Maar daar kun je nu verandering in aanbrengen! Het is toch heerlijk om de zon weer op je huid te voelen? Het zijn perfecte dagen om weer rond te lopen in je zomerjurk, korte broek of wikkelrok. En vergeet niet om je sandalen of slippers weer aan te schieten. Dat voelt zomers!

 

LASCANA strandjurk met paisley-dessinElegante maxi-jurk van LASCANA

 
 

Dagje strand


Waarom zou je deze warme dagen niet aan het strand doorbrengen? De zee is vaak extra lekker in de nazomer. De hittegolf van de afgelopen zomer lijkt misschien al weer een tijdje geleden. Maar het is warm geweest in augustus, dus de kans is groot dat het zeewater ook net iets minder koud is dan normaal. Natuurlijk nog altijd lekker verfrissend, maar niet zo koud als aan het begin van het seizoen. Laat je bikini, zwemshort of badpak dus zeker niet in de kast liggen. Het is nu de tijd om te profiteren van de lekkere zon door te gaan chillen op het strand. Weet jij al welk strand jij uitkiest?


Vitamine D


Je kent het wel: de zomervakantie is voorbij, je bent weer aan het werk en je komt niet meer zoveel buiten als eerst. Binnen de kortste keren ben je die lekker gezonde zomerkleur weer kwijt. Deze week kun je de zon nog haar werk laten doen, zodat je er weer gezond en energiek uitziet. De zon op je huid zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Deze vitamine heb je nodig om gezond te blijven. Het zorgt er onder andere voor dat je sterkere botten en tanden krijgt. En bovendien is vitamine D belangrijk voor je weerstand. En wie wil er geen goede weerstand? Dus of je nu wel of niet naar het strand kunt: probeer die zonnestralen mee te pakken. Natuurlijk moet je je wel insmeren met de juiste zonnebrandcrème, zodat je niet verbrandt.


Zonnige week


Het wordt een paar dagen bijna tropisch. Maar daarna blijft het ook mooi en zonnig weer. Misschien niet zomers warm, maar wel prachtig nazomerweer. Geniet van deze mooie nazomerdagen en laad je batterij weer op voor de komende maanden!

 

maandag 21 september 2020
Hanneke