Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Warm worden in de sauna

Nou, ik heb het niet echt heel warm meer in een tussenjas. Ik heb zelfs al een heerlijk dikke sjaal om als ik ga fietsen. Hebben jullie het ook zo koud als ik het heb? Dan heb ik voor de koukleumen onder ons wel een heel leuk idee: gezellig dit weekend genieten van je vrije dagen in een wellness resort! Genieten van een warme sauna met vriendinnen of romantisch met je man of vriend.


In de sauna’s draag je normaal geen zwemkleding maar alleen een badhanddoek om je heen. Soms heb je wel badkleding dagen  voor iedereen die niet graag zonder kleding naar de sauna gaat. Daarom hebben wij van Zwemkleding een paar mooie badhanddoeken uitgezocht, prachtige bikini’s en niet te vergeten handige badjassen!


sauna


Wil je nog een stukje geschiedenis van de sauna? Sauna’s zijn ontstaan in het verre Finland. Vroeger leefden mensen in hutten die onder de grond waren gebouwd. Omdat het in de grond natuurlijk erg koud was, verwarmden deze mensen hun hutten met stenen die ze in vuur hadden gelegd. Na een tijdje merkten zij dat als zij water over de stenen gooiden, de temperatuur in één keer nog warmer werd en dat je daarvan goed begon te zweten.


Na een stukje geschiedenis, is het nu wel tijd om lekker te gaan shoppen, vind je ook niet? 

woensdag 25 september 2013
Lisa
wellness resort, sauna, badhanddoek, bikini's, bikini