Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Waarom moet ik waterschoenen kopen?

Waterschoenen zijn er voor iedereen, voor heren, dames en zelf voor kinderen. Iedereen kent ze wel, maar waarom zouden we een paar moeten kopen en wat kan je er precies mee? Dat leggen wij uit.

 

Waar zijn waterschoenen voor?

Waterschoenen bestaan vaak uit neopreen, nylon mesh en een rubberen zool. Neopreen is waterafstotend, ademend en licht elastisch. Het nylon meshs is lichtgewicht en laat wel water door De zolen vormen een goed loopvlak en zijn antislip. Waterschoenen kopen worden vaak gekocht als mensen op vakantie gaan. Dit word gedaan omdat waterschoenen een must zijn als je naar een strand met rotsen gaan. Je kunt ze ook rustig voor andere dingen gebruiken want waterschoenen zijn erg breed inzetbaar.

 
 
 
 
 

Waterschoenen beschermen je tegen hitte

Waterschoenen beschermen je voeten ook tegen warmte. Je kent het gevoel wel als het broeierig is, 30 graden en u loopt over het strand in het hete zand. Dat doet erg pijn en ook nog is erg slecht voor je voeten. Waterschoenen beschermen je tegen deze pijn en warmte en tegelijkertijd beschermen ze je voeten ook tegen UV en ozonstraling.

 
 
 
 

Waterschoenen beschermen je tegen dieren en planten

Waterschoenen beschermen je ook tegen dieren en planten. Zo beschermen de waterschoenen je bijvoorbeeld tegen kwallen of waterplanten. De kans is aanwezig dat je wel is gebeten bent door een kwal zal je heel graag waterschoenen aan willen hebben. Kwallen kun je in elke zee of op elk strand tegen komen. Alleen om een kwallenbeet te voorkomen zal je uiteindelijk al waterschoenen kopen.

 
 
 
 

Waterschoenen beschermen je tegen scherpe voorwerpen

Waterschoenen beschermen je ook tegen scherpe voorwerpen. Iedereen heeft wel is bijna in een stuk glas gestaan van een bierflesje die iemand heeft laten liggen. Er zijn ook veel stranden in het buitenland waar veel kiezelstranden zijn. Ook deze steentjes kunnen erg scherp zijn en  pijnlijk zijn om op te lopen. En daarom zijn waterschoenen zo handig met een rubberen zool en het beschermende neopreen loopt u lekker door de zee en het belangrijkste zonder pijn. Wie wil dat nou niet?

 

Waterschoenen beschermen je tegen het uitglijden

Steeds meer waterparken en zwembaden willen en zijn waterschoenen aan het verplichten. Niet alleen voor het uitglijden maar ook voor de hygiëne, de gladde ondergronden in combinatie met het water zorgt namelijk voor extra  glijpartijen, vooral bij jonge kinderen is dit het geval. Waterschoenen hebben anti-slip zolen waardoor je minder snel kan uitglijden en dus verwondingen kan voorkomen. Voor kinderen zijn waterschoenen dus echt een must als ze lekker willen spelen in een waterpark of een zwembad.

 

Zwemschoenen zijn dus multi-functioneel, en kort samengevat zijn ze echt een must voor elke zwemmer of vakantieganger. Wij bieden voor een lage prijs kwalitatieve waterschoenen aan. Zowel voor kinderen, mannen en vrouwen. Ook zijn onze waterschoenen volgens de wetenschap duurzaam, lichtgewicht en ademend en misschien nog wel het belangrijkste is dat ze lekker zitten. Want wat heb je aan schoenen die helemaal niet lekker zitten en lopen? Precies, helemaal niks het veroorzaakt alleen maar ellende.

donderdag 7 januari 2021
Lizz