Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Waarom een zonvakantie beter is dan een citytrip

Zonnen en tegelijkertijd relaxen op het strand, terwijl je helemaal bent ingesmeerd met bronzer en zonnebrand, een goed boek aan het lezen bent of een lekker koel drankje aan het drinken bent, is toch het heerlijkste wat er is! Je kunt af en toe lekker afkoelen in het water en de hele dag genieten... Kom maar op met die zomer! En dat nieuwe gave badpak natuurlijk! 

 

Zonvakanties: We love it! 

Zonvakantie... De periode om je hoofd helemaal te legen en optimaal te genieten, zodat je daarna weer fris (en met een lekker bruin kleurtje) kunt beginnen aan de dagelijkse dingen. Wij zijn van mening dat cityrips ook geweldig zijn, maar soms moet je jezelf gewoon wat rust geven en vooral helemaal niets doen. Hierdoor kunnen je lichaam en geest beide goed uitrusten en kun je de dingen doen waar je normaal geen tijd voor hebt, zoals dat ene leuke boek lezen of met de kinderen enorme zandkastelen bouwen. 

 

Waarom zijn zonvakanties nou zo fantastisch en waarom vinden wij ze stiekem toch leuker dan citytrips? Lees snel verder, want wij zetten het voor je op een rijtje!

 

 

1. Vaak goedkoper

Ookal zijn vakanties over het algemeen allemaal aardig prijzig, kunnen we wel zeggen dat zonvakanties vaak goedkoper zijn dan citytrips. Bij een zonvakantie betaal je vaak 1 bedrag aan het begin en betaal je verder ook niet veel extra geld, vooral niet als je all-inclusive gaat. Bij een citytrip is het altijd heel lastig om te berekenen hoeveel geld je uiteindelijk kwijt zult zijn en vaak geef je aan het eind veel meer uit dan je gepland had ook omdat het eten en drinken vaak duur is in de centra. Zonvakantie - Citytrip: 1-0! Hé, nu kun je misschien toch stiekem dat leuke strandjurkje kopen!

 

2. Zonnen, zonnen, en nog eens zonnen

Tijdens een zonvakantie heb je de hele dag de tijd om heerlijk in de zon te liggen. Oké... de hele dag is misschien niet zo'n goed idee en je moet er wel voor zorgen dat je jezelf goed insmeert met zonnebrand, maar hallo lekker bruin kleurtje! 

 

3. Hoofd leeg en uitrusten!

Precies dit. Heerlijk genieten, je hoofd leegmaken en uitrusten. Een zonvakantie is een heel goede 'stress-relief', dus daarna kun je weer fris en fruitig beginnen aan je werk of studie. Na een citytrip ben je vaak moe, daarom is dit een minder goed idee als je in een drukke periode zit. 

 

4. Weinig bagage

Als je naar een warm land gaat, hoef je niet veel mee te nemen. Het enige wat je nodig hebt is strandjurkjes of rokken, shorts, bikini's, sandaaltjes of slippers, een zonnebril en een paar leuke topjes!

 

5. Tijd voor je nieuwe bikini

Een ander leuk voordeel van een zonvakantie is dat je die ene (als je het daarbij kunt laten) schattige bikini van Zwemkleding.nl elke dag aan kunt en aan iedereen op het strand kunt showen! Zorg er dus wel voor dat je de perfecte bikini hebt uitgezocht voor jouw heerlijke 'getaway' in bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie of de meivakantie! 

 

Wij zijn overtuigd. maar dat kan ook niet anders met onze voorliefde voor prachtige bikini's, tankini's en andere badmode natuurlijk....! Waar zou jij wel graag naartoe willen?

 

vrijdag 29 januari 2016
Lisa Wolf
Zonvakantie, citytrip, bikini, badpak