Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vrouwelijke tankini's

Een associatie die misschien niet direct bij het woord 'tankini' opkomt, is vrouwelijk. Toch kunnen tankini's heel erg vrouwelijk zijn. Juist omdat ze meer bedekking hebben op de buik, kunnen we bij tankini's spelen met bijvoorbeeld een diepe V-hals of een diepe rug. Misschien zelfs uitpakken met een niet volledig bedekkend broekje...? Super sexy en heel erg vrouwelijk! 

 

Natuurlijk zijn tankini's erg geschikt voor vrouwen die zich niet prettig voelen bij het te veel showen van hun lichaam. Maar, 2014 was toch wel het jaar van de veranderingen in de badmode wereld. Het badpak kwam weer terug in het modebeeld en ook de tankini was weer hot. Ik heb drie tankini's voor je uitgezocht. Drie totaal verschillende, maar alledrie zijn ze vrouwelijk op hun eigen manier. 

 

 

De eerste tankini (links) is een speels item. De ronde hals geeft een boost aan je boezem, want met een ronde hals lijken je borsten groter. De leuke print geeft de tankini een prachtige speelse look. 

 

De tweede (midden) tankini is sexy doordat het een bandeaumodel is. Nu moet je even de bandjes wegdenken... Super vrouwelijk, toch? De ingewerkte beugels en softcups geven je decolleté een vrouwelijke touch. 

 

De derde (rechts) heeft een diepe V-hals waardoor het vrouwelijke effect wordt gecreëerd. De dubbele bandjes zijn verstelbaar en geven de tankini een speelse look. En heb je de print al gespot? Vrolijk en zomers! 

 

zondag 23 november 2014
Esther
Tankini 2014, tankini's, vrouwelijke tankini's