Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vrolijkheid door strepen!

Eén van de populairste prints deze zomer is onder andere de strepenprint! Prints zijn dit jaar helemaal in, dus zeker deze gewaagde print mag niet ontbreken in jouw kledingkast. En hoe leuk is het als jouw badmode ook deze print bevat?

strepen_collage

Van subtiel klein tot opvallend groot

De strepen op bikini's en badpakken kunnen natuurlijk variëren. Zoals je hierboven ziet, behoort de, ook zo populaire, Amerikaanse print ook tot de strepen. De Amerikaanse print is voor de jonge meiden echt een musthave en met deze strepenprint ben jij straks echt een eyecatcher op het strand! Als je niet echt wilt opvallen, is natuurlijk een subtiele strepenprint ook hartstikke leuk. Dit staat mooi elegant en erg vrouwelijk! En mocht je nou echt willen opvallen en over de top willen gaan? Dan kun je kiezen voor dikke, opvallende strepen met verschillende kleuren! 


Hieronder staan nog meer mooie bikini's en badpakken die voorzien zijn van deze populaire strepenprint. Waar houd jij het meest van? Van een subtiele print of van een opvallende print? Laat het ons weten op onze eigen Facebook pagina. 


zondag 30 juni 2013
Lisa
strepen, strepenprint, gewaagd