Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vriendinnenavondje

Het is weer tijd voor een ontspannen avondje met al jouw vriendinnen! Ben jij ook al zo toe aan een fijn maskertje dat heerlijk verfrissend is en ook nog eens goed is voor jouw droge huid?
 

masker

Masker aanbrengen

Breng dan in tien minuten een lekker avocado masker aan op jouw gereinigde huid. Pak een halve avocado (vergeet niet de schil te verwijderen), een half kopje honing en een citroenflesje. Goot in de halve avocado de honing toe en een paar druppels citroensap in. Roer het stevig tot een gladde puree en breng het heerlijk verfrissende masker aan. Na tien minuten à een kwartier kun je je masker er af halen met lauw water. Vergeet daarna niet je gezicht in te smeren met crème. Je kunt natuurlijk ook een kant en klare masker van o.a. Dr. van der Hoog pakken.

Waarom avocado, honing en citroen?

De avocado zit vol met oliën die de huid hydrateren en bevat vitamine E. Honing heeft ook een hydraterende werking en een antiseptische werking. Een antiseptische werking betekent dat de bacteriën dood gaan. Het citroensap uit het flesje bevat zuren die de dode huidcellen oplossen.

Mmmm..!

Nu voelt jouw huid weer heerlijk schoon en fris aan. Helemaal klaar voor een fijn avondje, in de badjas met hapjes op tafel, een lekker wijntje bij de openhaard en genieten maar!


 

maandag 25 november 2013
Lisa
masker, maskertje, maskeren, avocado, honing, citroen, citroensap