Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Sweakers® antislip zwemsok voorkomt uitglijden

Fijn he? Bijna herfstvakantie! Lekker geen verplichtingen, leuke dingen doen met de kids..eindelijk tijd om bijvoorbeeld met het hele gezin weer eens naar het zwembad te gaan. Er is alleen 1 minpuntje aan naar het zwembad gaan.. die glibberige zwembadvloeren waardoor menig kind onderuit glijdt. Als je ergens niet op zit te wachten is een pijnlijke val en er misschien een vroegtijdig einde komt aan de waterpret, en soms zelfs nog erger… Daarom een dikke vette HOERAAAA voor de uitvinding van zwemsokken die uitglijden voor eens en voor altijd uit de wereld helpen! Onthoud die naam goed; SWEAKERS.


Met Sweakers® zwemsokken behoort uitglijden tot het verleden


Je kunt nu met een gerust hart langs de rand van het zwembad liggen en genieten van het ravotten en rennen van je kind. En je kind is meteen supercool, want Sweakers zijn ook nog eens de nieuwste kindertrend!  Je waterratje gaat er vast nóg sneller door zwemmen, en je dochter of zoon kan nu lekker stoer rondlopen in plaats van waggelen en glibberen. De Sweakers zijn voor zwemmen, wat helmen zijn voor skien, maar dan ‘’cool’’ en stoer!

Een stoere zwemsok

Jermaine moerli, de uitvinder van de Sweakers kwam op dit geweldige idee tijdens een van zijn vakanties met zijn gezin. Hij verbaasde zich erover dat er niet  al zoiets bestaat als een anti-slip zwemsok. Hij besloot een stoere zwemsok te bedenken die kinderen graag dragen, maar die ouders tegelijkertijd een veilig en gerustgesteld gevoel geeft. Samen met het Ockyz team heeft hij daarna de Sweakers ontwikkeld.

Sweakers hebben de volgende voordelen:
 

  • Lijken op  'sneakers' met veter opdruk, ze zijn dus cool om te dragen!
  • Gemaakt van ademend lichtgewicht materiaal ( ideaal in het water)
  • Open tenen voor optimale grip en balans
  • Gemaakt van antibacterieel materiaal en wasbaar
  • Beschikbaar in de maten 23 tot en met 46
  • Comfortabel en gemakkelijk te dragen
  • Technisch geavanceerd antislip materiaal
  • Duurzaam  (gaat meerdere maten mee)
  • Sneldrogend


De 3 designs die beschikbaar zijn:

BLUE SPORT
Stoere blauwe Sweakers® voor de vlugge waterrat. Hiermee ga je vast nog sneller zwemmen. Bij het spelen in het bad en het wandelen heb je eindelijk het gevoel van controle. Je kunt nu stoer lopen en niet meer zo waggelen. 

 

BLUE SPORT Sweakers
 

PINK PUMP
Stijlvolle roze Sweakers® voor de diva aan de waterkant. Paraderen langs mamma en alle toffe peren. Zonder gestuntel of glijpartijen de gladde vloeren trotseren. 

 

Pink Pump Sweakers
 

TURQUOISE SPORT
Lief en sportief, de turquoise Sweakers® voor de echte hartendief. Vrij spelen zonder dat mamma’s hartje breekt omdat ze niet meer bang hoeft te zijn dat je uitglijdt over de gladde vloer, zwemmen is nu echte “fun”. 

 

Turquoise Sport Sweakers

Waarom ben ik niet op dat idee gekomen?

In onderstaand filmpje kan je meer te weten komen over de Sweakers en hoe dit idee tot stand gekomen is. Als je dit filmpje hebt gezien ben je vast helemaal overtuigd dat je zo snel mogelijk in het bezit wilt komen van deze ideale anti-slip sokken. Echt zo’n uitvinding waarvan je denkt; waarom ben ik daar niet opgekomen?!
 

 

Koop nu Sweakers met 10% korting!

Koop nu deze fantastische Sweakers op Zwemkleding.nl en krijg 10% korting op je aankoop met kortingscode Zwemkleding10! Vanaf deze herfstvakantie hoef je nooit meer bang te zijn dat je kinderen uitglijden langs de rand van een zwembad. Denk je eens in hoe een fantastisch opgelucht gevoel dat elke keer weer geeft zodat jij ook heerlijk relaxed langs de kant van het zwembad kunt genieten. Met kinderen moet je natuurlijk altijd opletten, maar je weet in elk geval zeker dat glibberen en glijden vanaf nu verleden tijd is. Enne..bestel er meteen een paar voor jezelf, hoeven je kinderen zich ook geen zorgen om jou te maken! ;)

 


 

woensdag 12 oktober 2016
Roos
Sweakers, zwemsok, antislip, zwembad