Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Voor welke bikini ga jij?

De afgelopen weken zijn de beugelbikini, de push-up bikini en de halterbikini uitvoerig omschreven, maar we hebben nog drie prachtige bikini's die uiteraard niet mogen ontbreken op dit lijstje! 

 

Triangelbikini

De triangelbikini is de perfecte bikini voor vrouwen met een wat kleinere cupmaat. Het handige aan deze bikini is dat je de bandjes op de rug en in de nek kunt vastknopen, wat ontzettend ideaal is als je een frisse duik wilt nemen! Bovendien kun je met een triangelbikini heerlijk zonnen. De triangelbikini heeft namelijk dunne bandjes, waardoor je optimaal kunt bijkleuren tijdens de zonnige dagen. De naam van de triangelbikini heeft puur en alleen te maken met de vorm van het bovenstukje.

Bandeaubikini

De bandeaubikini is enorm populair in de reeks van de bikinisoorten! De bandeaubikini is geheel bandvrij, waardoor je heerlijk kunt zonnen op het strand. Bovendien ziet de bandeaubikini er enorm hip uit, het is een ontzettend vrouwelijke bikini en het ziet er erg modieus uit, geen wonder dat deze bikini zo in trek is bij de vrouwen! De bandeaubikini's geven niet heel veel steun, waardoor het de perfecte bikini is voor dames met een kleinere cupmaat.

Fringe bikini

Ook een steeds meer populairwordende bikini is de fringe bikini! De fringe bikini is enorm vrouwelijk en geeft een speelse uitstraling. De fringe bikini is een bikini  met ontzettend veel franjes, wat de bikini enorm speels maakt! De fringe bikini is tevens verkrijgbaar in iedere kleur, waardoor je je bikinitop en -broek erg leuk kunt combineren met elkaar. De fringe bikini ziet er altijd fantastisch uit, is van uitstekende kwaliteit en zit verrassend comfortabel! Wat wil je nog meer?

 

Mijn favoriete bikini is toch wel de bandeaubikini. Ik vind de bandeaubikini enorm vrouwelijk en ziet er lekker zomers uit! Wat is jouw favoriete bikini en voor welke bikini ga jij? Wij zijn ontzettend benieuwd! Laat het ons maar weten op onze Facebook pagina. We wensen jullie nog een fijn en zonnig weekend!

 

zaterdag 18 oktober 2014
Lisa
beugelbikini, push-up bikini, halterbikini, triangelbikini, bandeaubikini, fringe bikini