Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Litex Sportswear, badmode voor groot en klein

Wat een keus heb je toch als je op zoek bent naar een leuke bikini, zwemshort of badpak. Je wilt dan natuurlijk de beste, de leukste, je wilt er ook nog een beetje volgens de laatste mode bijlopen en het zou fijn zijn als het ook nog eens betaalbaar is. In dat geval kom je al snel terecht bij de badmode van Litex Sportswear. Je vindt er mooie en kwalitatieve zwemkleding. Naast badmode heb je bij Litex volop keuze binnen een onderscheidend assortiment aan sportkleding en paardrijkleding (Litex for Riders). De collectie veranderd circa 6 keer per jaar waardoor zowel mannen, vrouwen als kinderen er terecht kunnen voor sportieve kleding volgens de laatste modetrends.

Voel je op je best in Litex Sportswear badkleding

Hier worden we blij van.. 

Als vrouw heb je nu eenmaal niet altijd maatje 34. Sterker nog, de gemiddelde vrouw heeft toch echt wel een ander maatje dan de bladen willen laten geloven. Wat zo fijn is bij de Litex badmode voor dames is dat deze het dichtst bij de realiteit komt. Als gemiddelde vrouw en als vrouw met een maatje meer word je helemaal happy als je tussen de zwemkleding van Litex snuffelt. Je ziet het al meteen bij de foto’s, Litex heeft ervoor gekozen in de presentatie van haar badkleding niet enkel modellen te gebruiken met maatje 34. Ze hebben een mix aan modellen die qua maatvoering een stuk beter passen bij de gemiddelde Nederlandse vrouw. Daar worden wij blij van toch?!
 
 

Keuze uit een groot aantal mogelijkheden

Niet alleen vrouwen hechten belang aan mooie badkleding van goede kwaliteit en een scherpe prijs. Mannen zwemmen en flaneren ook graag en zijn daarom ook regelmatig op zoek naar een nieuwe zwembroek of zwemshort en dan is het niet meer dan normaal dat je een keuze zal willen kunnen maken uit een groot aantal mogelijkheden. Of je nu een voorkeur hebt voor een enigszins klassieke zwembroek of dat je eerder een wat modernere zwemshort wenst aan te kopen, in alle gevallen ben je bij Litex aan het juiste adres. Naast een zeer scherp prijskaartje en het ruime assortiment onderscheidt Litex-shop.nl zich ook nog eens in een uitstekende dienstverlening en service zoals gratis verzending én retour. Dat klinkt vast als muziek in de oren!
 

Maak de blits

Meisjes willen zich ook graag prettig voelen in hun zwemkleding. Ze zwemmen natuurlijk het lekkerst  in een leuk gekleurd badpak of een bikini met een supertof bikinitopje die ze zelf hebben uitgekozen en waarmee ze helemaal de blits kunnen maken. Het voordeel is, dat je door de aantrekkelijke prijs ervoor kunt kiezen om meteen verschillende stukken badmode voor je dochtertje aan te kopen, zodat je lekker kunt afwisselen. 
 

En vergeet ook vooral niet te kijken naar de stoere badmode voor de jongens. De zwembroeken en zwemboxers zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren waardoor er zeker iets tussen zit voor een actieve jongen die er hip bij wil lopen.
 

Bekijk het assortiment

Voel je vrij, voel je Litex! Wil jij dat gevoel ook? Surf dan snel naar de uitgebreide collectie van Litex op onze site, of scroll naar beneden waar je alvast een greep uit het assortiment kunt bekijken.
 
 
 
maandag 23 april 2018
Roos
litex, sportswear, badkleding