Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Voel je happy in je bikini

Eén keer per week probeer ik te zwemmen. Probéér ik dan, want haalbaar is het vaak niet. Ik ben een kei in goede smoezen verzinnen. Die gaan meestal over dat ik geen tijd heb, of te moe ben, maar ik ontdek dat het vaak ook te maken heeft met dat ik me niet helemaal happy in mijn zwemkleding voel. 

Voel je happy in je zwemkleding

Eigenlijk vind ik het een beetje onzin, veel geld uit te geven aan een dure bikini of een veel te hip badpak die me dan smakken met geld kost. Maar als ik heel eerlijk ben, heb ik het meest plezier gehad aan de duurdere badkleding die ik met zorg heb uitgezocht. En dan ga je ook veel gemotiveerder richting zwembad. Probeer maar eens en verwen jezelf eens met een vrolijke gekleurde bikini of trendy badpak waarbij je niet alleen maar let op de prijs maar ook op de kwaliteit en pasvorm. En het beste is dat je dan ook nog even rondneust naar bijpassende accessoires zoals kekke zonnebrillen die matchen met de kleur van je zwemshort bijvoorbeeld. Kleine moeite maar alles pept er van op, zelfs je humeur en je zin in sporten dus!

Waarom online shoppen zo geweldig is

Doe jij dat ook? Eindeloos zoeken naar die ene leuke zwemshort die leuk met je tankini topje te combineren is bijvoorbeeld? Ik wel! Dat is wat nu zo geweldig is aan online shops, je ziet alles in één oogopslag zonder dat je stad en land af moet zoeken. Ik heb zo al best wat setjes en accessoires in mijn kast hangen die ik heus niet alleen voor in het zwembad gebruik. Daar zijn ze veel te mooi voor. Maar nu wil ik dus graag weer wat nieuws want eerlijk is eerlijk…die nieuwe badmode trends roepen gewoon om nieuwe zwemkleding te kopen, ja toch?!

Wish-list van zwemshorts en topjes

Ik heb ook even op zwemkleding.nl rondgekeken en een wish-list gemaakt van zwemshorts, bikinibroekjes en topjes die ik zeker graag zou willen kopen! Nu nog een keus maken en dan kan ik weer vol goede zin mijn wekelijkse baantjes zwemmen. Soms moet je jezelf gewoon even verwennen als het even niet meer lekker gaat en voor mij is de voorpret al reden genoeg om weer happy te zijn!

Benieuwd waar ik zo happy van word? Hieronder geef ik je een paar door mij bij elkaar gezochte ''setjes'' die ik heel graag zou willen hebben, wie weet raak jij ook wel geïnspireerd. Mix & match er maar flink op los! Op onze site kan je jezelf heerlijk te buiten gaan aan de mooiste zwemkleding die er op het web te vinden is. Zie ik je straks in het zwembad?


 
 
zondag 5 juni 2016
Roos
happy, bikini