Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Viva la France

'Viva la France'... Je zult wel denken, waar komt dat ineens vandaan? Maar ik (Lisa) ben nu voor een aantal maanden in het mooie Zuid-Frankrijk aan het studeren. Dit betekent voor mij dat ik veel zon, veel prachtige stranden, heerlijke wijnen en kazen, en nog meer bikini's en trends ga zien. Een goede manier om jullie vanuit hier te schrijven en jullie op de hoogte te houden van alle 'ins & outs' van de Franse kust en alle andere bestemmingen waar ik naartoe ga! 

 

The place to be

Frankrijk is werkelijk waar prachtig. Als je nog geen bestemming hebt gekozen voor aankomende zomer- of meivakantie, of zit te twijfelen of je uberhaupt wel ergens naartoe wilt, ga dan naar Zuid-Frankrijk! De zon schijnt hier bijna de hele dag en elke dag. Dit heb ik gehoord van meerdere Fransen hier! Ik kan het zelf nog niet weten want ik ben er net 3 dagen. Ook zijn de stranden prachtig, de havens en schepen indrukwekkend, en de lokale mensen erg vriendelijk. Zoals ik al zei: 'The place to be'! 
 
viva la france

 

De Fransen hebben een uitermate goed gevoel voor mode, dus de nieuwste trends zal ik hier wel snel tegen komen. Dus dit geeft mij een mogelijkheid om jullie tot in de puntjes op de hoogte te houden van alle gave trendy bikini en badpak types dit seizoen. Zo zul jij een echte 'eyecatcher' worden op het strand en er prachtig uit zien!

 

Als je nu al wat trends wilt bekijken, kun je altijd een kijkje nemen op: Bikini 2016 en Badpak 2016. Dan kun je hier alvast rekening meehouden wanneer je een nieuwe bikini besteld van misschien wel Phax, Beachwave, of Sunflair!  Er is in ieder geval genoeg keus op Zwemkleding.nl, waar ga jij voor?

 

 

Veel plezier met shoppen! En misschien kom ik je wel tegen wanneer je toch besloten hebt om op een heerlijke strandvakantie te gaan! 

 

 

 

donderdag 7 januari 2016
Lisa Wolf