Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vijf ingrediënten voor perfecte zomer!

Geen zomer zonder deze vijf dingen… Bij de zomer hoort een aantal items die je niet mag missen. Sterker nog: zonder deze vijf items is het geen zomer! Deze vijf items horen bij de zomer, je zou haast kunnen zeggen dat deze vijf items de zomer zíjn. Dít is waar het om gaat. Als je aan zomer denkt, denk je natuurlijk aan… Bikini’s, zonnebrillen, slippers, zonnebrand en overheerlijke cocktails! Zonder deze vijf items is het haast onmogelijk een geweldige zomer te beleven. Uiteraard kan jouw sprankelende persoonlijkheid ook niet missen!

 

 

Een onvergetelijke zomer

Het lijkt een beetje tough: zonder deze items geen zomer, maar zo zwart-wit is het nu eenmaal. Wat moet je nu zonder bikini, waarmee je stijlvol over het strand paradeert? Wat moet je zonder zonnebril, die je outfit helemaal afmaakt? Wat zou je moeten zonder zonnebrandcrème? Je zou levend verbranden! En slippers zijn helemaal niet te vergeten: handige instappers om een heerlijk dagje strand mee door te brengen. En last, but zéker not least: een heerlijke cocktail, geproduceerd door een heerlijke strandgod. Dé ingrediënten voor een onvergetelijke zomer!

 

Vijf musthaves

Terwijl ik dit schrijf, droom ik weg naar een heerlijk vakantie-eiland hier ver vandaan. Witte stranden, prachtige palmbomen, de golvende zee… Stel, je zou hier liggen, op zo’n wit strand met het uitzicht op een prachtige zee en een palmboom in de buurt voor de nodige verkoeling… Dan kunnen deze vijf items echt absoluut niet ontbreken! De vijf musthaves om de zomer van 2014 een fantastische zomer te laten worden:

1.       Een bikini;

2.       Een zonnebril;

3.       Slippers;

4.       Zonnebrand;

5.       Héérlijke cocktails!

 

maandag 24 maart 2014
Esther