Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Verzorgde voeten en teennagels

Mooie voeten en teennagels zijn verleidelijk en zorgen voor een verzorgde uitstraling. Nu de zomer van start is gegaan en jij binnenkort op een zonnig strand je dichte schoenen verruilt voor slippers, sandalen of blote voeten, ontkomen je voeten niet aan een grondige opknapbeurt.  

Voeten verzorgen 

Scrub je voeten grondig met een scrubcrème om dode huidcellen te verwijderen. Geef hardere delen, zoals je hielen, extra aandacht. Verwijder de scrubcrème vervolgens met lauw water. Je voeten zijn ook wel toe aan een rustgevend voetenbadje, dus vul een teiltje met lauw water. Voeg naar eigen voorkeur een heerlijk geurende olie toe en week je voeten zo’n tien minuten in het lauwe water. Ga vervolgens, terwijl de huid nog vochtig is, aan de slag met een puimsteen om eelt te verwijderen. Maak hierbij draaiende bewegingen zodat het effect nog beter is. Masseer je voeten daarna met een voetencrème die de huid hydrateert om de bloedcirculatie te stimuleren. 
 
 

Teennagels verzorgen 

Verwijder eerst eventuele restjes nagellak met een nagellakremover. Vijl je nagels daarna netjes bij, maar zorg ervoor dat je ze niet te kort maakt. Hierdoor kun je last krijgen van ontstekingen. Duw vervolgens je nagelriemen voorzichtig terug met een bokkenpootje, zo krijgen ze meer zuurstof en blijven je nagels gezond. Zorg ervoor dat je nagels goed droog en schoon zijn voor je met nagellak aan de slag gaat. Breng eerst twee lagen blanke lak aan. Begin bij je grote teen en werk vervolgens naar buiten.
 
Wanneer de basislagen goed gedroogd zijn, kies je een kleur die bij je zwemkleding past. Breng, om je nagellak zo lang mogelijk te behouden, een toplaag aan. Alle ogen zijn deze zomer op jou in je mooiste zwemkleding én je verzorgde voeten gericht! 
 
 
Bron afbeeldingen:
tbeautyf.blogspot.nl
ilsenagelstyling.nl
 
 
vrijdag 27 juli 2012
Claudia
zwemkleding, verzorging