Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Verwen jezelf met deze Winter Wellness tips

 

Wat ons betreft kan je het hele jaar door in de Wellness Lifestyle leven. Of dit nu thuis is of op reis. Wij vertellen jou over alle Winter wellness mogelijkheden voor thuis, in Nederland, in Europa en wereldwijd.

 

Winter kamperen

Kamperen in de winter? Dat is natuurlijk mogelijk! Ga naar een Winter wellness camping. Er zijn in Nederland een heleboel Wellness Wintercampings. Bij deze campings beleef je het hele jaar door de sfeer van winter kamperen. Het is toch heerlijk om in een warme tent wakker te worden in de frisse winterlucht. Op vele parken zijn er vele activiteiten voor jong en oud, zoals wandelingen en broodjes en marshmallows roosteren bij het kampvuur. 

 

Winter Wellness Fletcher hotel

Op zoek naar Fletcher Wellness Hotel? Dan vind je op de website van Fletcher genoeg inspiratie voor wellness-hotels van Fletcher in Nederland. Fletcher hotels bieden regelmatig deals aan, dus we raden aan dit goed in de gaten te houden. Een betaalbaar weekendje weg in het Fletcher Wellness Hotel is dubbel genieten. 

 

Goed om te weten dat het Fletcher Wellness Hotel in Leiden de hoogste sauna van Nederland heeft. En het Fletcher Wellness Hotel Sittard is sinds mei 2019 onderdeel van de Fletcher Hotel Group en behoort tot de vijf beste Wellness hotels van Zuid-Limburg.

 

Dagje sauna

Ga een dagje naar de sauna als er sneeuw is, wat heerlijk! Je kunt je binnen lekker opwarmen in een hete sauna en daarna buiten heerlijk afkoelen in de sneeuw. 

 

Winterhuisje met sauna

Het is zover, lekker warm opgerold zitten in een dekentje in huis! Nederland heeft ruime keuze aan huisjes met open haarden en met een saunacabine. En met een beetje geluk heb je ook nog een bubbelbad in de tuin! In je nieuwe badpak of bikini kun je heerlijk in het bubbelbad vertoefen. 

 

Vind je de open haard in jouw huis ook zo gezellig? Kies dan voor een fijn huisje met open haar en sauna tijden een wintervakantie in eigen land. Open haarden variëren enorm, dus houd daar rekening mee bij het boeken.

                                  

Self-care en Me-time

Geniet deze winter van me-time met thee en luxe geur-kaarsen. Ontspan thuis met een goed boek onder een dekentje op de bank of in een lekker warm bad. Ga in je dikke pyjama op de bank zitten met een kop warme chocomelk en ga een kerstfilm kijken. Alles mag wanneer het op me-time en self-care aankomt. Neem lekker de tijd om met helemaal niks bezig te zijn, behalve met jezelf verwennen. Trek lekker warme sokken van alpacawol aan en ga voor de open haard zitten.

vrijdag 9 december 2022
Lizz