Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Verwen je haar

Vandaag was het zo ver: het was mijn eerste dag stage. Heel erg spannend natuurlijk, maar ook wel heel erg leuk! Het begin van de dag voorspelde niet veel goeds. Mijn trein reedt niet door een defecte trein op het spoor.  Gelukkig was dit geen probleem en hadden ze het al vernomen door een andere stagiaire die hierdoor ook te laat was. Na een hele lange dag (wat ik niet meer gewend was door de sleur van vakantie) vond ik het tijd mezelf lekker te verwennen. Mijn haar was wel toe aan een beetje verzorging!

 

 

Je haar in de watten gelegd

In de zomer heeft je haar ongelofelijk veel te verduren: zon, zout zeewater, chloor in het zwembadwater,het is allemaal niet niks! Daarom is het belangrijk je haar zo nu en dan eens flink in de watten te leggen. Het is goed voor je haar en dat zie je direct: je haar glanst weer mooi na een lekker maskertje of een heerlijke lotion.

 

Droog of glanzend?

Droog haar is niet alleen slecht voor je haar (het splijt sneller!), het is ook nog eens minder mooi! Net als je huid heeft je haar ook de nodige verzorging nodig. Haarlak, shampoo en vooral zon beschadigen je haar. Dit kan heel snel opgelost worden door een heerlijk zacht haarmasker of een fijne haar lotion. Zo krijg je zijdezacht haar en glanst het prachtig in de heerlijke nazomerzon.  

 

maandag 2 september 2013
Esther
Haar, verzorging, genieten, zacht, droog