Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vergeten essentials voor op het strand

Als wij naar het strand gaan nemen we altijd een paar spullen standaard mee naar het strand. Naast onze mooiste bikini, strandjurkje, slippers en een goed boek zijn er nog een aantal zaken die je misschien snel vergeet. Daarom hebben wij een handig lijstje opgesteld. 

Een klein tasje

Naast je grote tas neem je niet snel nog een kleine tas mee. Dit is natuurlijk logisch want je hebt geen zin om met honderd producten tegelijkertijd te slepen. Nu is een klein tasje alleen wel superhandig. Ten eerste gebruiken wij het voor onze mobiel. Zo komt je mobiel niet onder het zand te zitten en is het goed beschermt tegen invloeden van buitenaf. Naast je mobiel is het ook handig om er je elastiekjes en/of andere kleine zaken in te bewaren. 

Haarborstel

Bij ons gaat het strand gepaard met een paar flinke klitten in je haar. Of je nu wel of niet de zee ingaat, ons haar gaat altijd door de war. Soms kan dit voor flinke pijn zorgen als je je haar vervolgens in een staart doet. Om te voorkomen dat je haar heel de dag in de war zit, nemen wij onze tangel teezer mee. Deze haarborstel is speciaal bedoelt om klitten uit je haar te verwijderen zonder pijn. Daarnaast is de haarborstel ook nog eens klein en eenvoudig mee te nemen in je tas.

Deodorant

Op het strand lig je meestal alleen als het warm is, logisch! Dit betekent ook dat je automatisch gaat zweten. Als wij ergens een hekel aan hebben is het de geur en het gevoel van zweten. Je voelt je meteen niet meer prettig en wilt het liefst lekker douche. Om dit gevoel zo lang mogelijk uit te stellen nemen wij altijd een deodorant mee naar het strand. Het liefst een kleine variant, maar als je deze niet hebt dan is een normale deodorant natuurlijk ook goed.
 
Vergeten essentials voor op het strand

Zonnebrand

Een zonnebrand moet altijd mee naar het strand. Anders verbrand je en daar zit niemand op te wachten. Wat wij weliswaar wel eens vergeten is zonnebrand voor ons gezicht. Van normale zonnebrand op het gezicht krijgen wij uitslag omdat deze variant te vettig is en dus voor puistjes zorgt. Daarom hebben wij altijd een miniatuur voor het gezicht in de tas zitten. Super klein, zit niet in de weg en zorgt ervoor dat het gezicht niet verbrand. En niet geheel onbelangrijk..... je hebt geen last van puistjes dus kun je onbezorgd gaan stappen! 

Hair essentials

Niets is zo vervelend als er op het strand achter komen dat je een elastiekje bent vergeten. Of dat je achterste haarplukjes net te kort zijn voor in je hoge staar en/of knot en geen clipje daarvoor bij je hebben. Of wat dacht je van zo’n elastiekje die altijd maar een knik in je haar geeft, terwijl je ’s avonds nog je haar los moet kunnen dragen. Daarom nemen wij altijd een invisebobbel mee (zo’n elastiekje die geen knik in je haar geeft), een grote witte klem als je even je nek wilt laten luchten en haarclipjes om te allen tijde je haar vast te kunnen zetten. 
 
Nu moet je alleen nog je zonnebril en je beste humeur meenemen en dan komt op het strand alles goed. Wij hopen dat jullie wat aan deze lijst hebben en dat een dagje strand zo nog gemakkelijker wordt.  
 
woensdag 27 juli 2016
Jhemyla
essentials, strand