Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vergeet je strandtas niet!

Strandtassen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Hoe groter, hoe beter, is het motto deze zomer. Belangrijk is dat je strandtasbestand is tegenweer, wind en water. Een strandtas is daarom vaak gemaakt van riet, canvas of polyester. En dat is belangrijk.

Want op het strand of aan het zwembad ontkom je er nu eenmaal niet aan dat je strandtas vies of nat wordt. 
 

Kleurrijke strandtas

Het is handig om voor een strandtas te kiezen die behalve een groot vak ook een aantal kleine opbergvakjes heeft. Het liefst opbergvakjes die je kunt afsluiten met een rits. Hier kun je dan je kostbare spullen veilig in opbergen zoals je portemonnee, mobiele telefoon en natuurlijk je MP3-speler. Over het algemeen is het een zonnige dag als je een dagje naar het strand of naar het zwembad gaat. Dan is het natuurlijk wel zo leuk om voor een vrolijke strandtas te kiezen. Je vindt ze tegenwoordig overal. Online in verschillende webshops van verschillende modemerken, maar ook in de winkel. 
 
 

Je strandtas compleet

Wat mag er nu echt niet ontbreken in je strandtas? Het belangrijkste is natuurlijk zonnebrandcrème. Niets is zo vervelend om na een leuke dag zo rood als een kreeft thuis te komen. Voor je ogen neem je een zonnebril mee, want ook je ogen moet je beschermen tegen UV-straling. En wil je aan een dagje strand geen bosje stro overhouden op je hoofd, dan mogen een borstel of een trendy hoedje uiteraard niet ontbreken. Natuurlijk is een dagje strand ook genieten. Stop daarom ook een goed boek, een leuk tijdschrift en je mp3-speler in je strandtas. Met al deze spullen ben je helemaal klaar voor zon, zee en strand!
 
 
 
woensdag 8 augustus 2012
Mirjam
strandtas, trends,