Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Veilig zwemmen voor uw kind: Puddle Jumper!

Wat is er nou lekkerder voor uw kleintje om heerlijk in het water te spelen. Maar als uw kind nog niet (goed) kan zwemmen, wilt u zeker weten dat hij of zij wel veilig is. Tot voor kort waren daar natuurlijk volop zwembandjes en zwemvestjes voor, maar hoe zorg je ervoor dat zwembandjes niet per ongeluk afglijden of dat je kind zijn zwemvestje zelf uit doet?

 

 

De nieuwe Puddle Jumpers zijn dé oplossing! Puddle Jumpers zijn een unieke combinatie van een zwemvest en zwembandjes, maar dan met een sluiting op de rug. Op die manier kan uw kind de Puddle Jumper niet zelf afkrijgen en dat is wel zo prettig.

 

 

De Puddle Jumper is gemakkelijk aan te trekken, uw kind steekt de armen in de zwembandjes en het zwemvest zit direct op de goede plek. Met een verstelbare gesp kunt u aan de achterzijde de Puddle Jumper vast maken, zodat deze goed blijft zitten.

 

 

De Puddle Jumpers zijn niet gemaakt van opblaasbaar materiaal en kunnen dus niet lek raken. Het zachte, duurzame materiaal waar de Puddle Jumpers van gemaakt zijn, zorgt ervoor dat de Puddle Jumper comfortabel zit en niet knelt, zodat uw kind alle bewegingsvrijheid heeft die het wil. De Puddle Jumpers zijn geschikt voor kinderen tussen de 15 en 30 kilo en zijn verkrijgbaar in vier vrolijke printjes en kleuren.

dinsdag 31 mei 2011
Barbara
zwembandjes zwemvest puddle jumper