Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Veilig zwemmen met je baby doe je zo

Veilig zwemmen met je baby

 

Je hebt het vast wel eens gezien. Een ouder die even niet op zijn of haar baby let waardoor gevaarlijke situaties ontstaan. Iedereen wilt dat natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen, maar dat kan heel erg lastig zijn. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt hoe jij veilig kan zwemmen met je baby.

 

De baby float zwemband

Het kan bijna niet anders dat dat je deze baby float zwembad nog nooit gezien hebt. Wanneer je voor het eerst met je baby in het water gaat raden we je aan om gebruik te maken van deze baby float zwembad. Het kan namelijk nog wel eens moeilijk worden om je baby te laten wennen aan het water. Deze zwemband zorgt namelijk voor een stevige, veilige en comfortabele omgeving in het water. Het is namelijk heel erg belangrijk om een veilige omgeving voor je baby te creëren. Helemaal omdat het de eerste keer is. Je wilt ja baby niet bang maken waardoor hij of zij misschien wel voor het hele leve bang is voor het water. De baby float zwemband hebt je dit te voorkomen. Een echte must-have dus.

 
 
 
 

Het traditionele zwemvest

De meeste kleine kinderen zijn dol op het water en vinden het heerlijk om extra te spetteren aan de rand van de zee of het zwembad. Zoals iedereen wel weet kan het ook erg gevaarlijk zijn om aan de rand van het water te spelen, ongelukken zitten in een klein hoekje zoals ze zeggen. Toch probeer je het zoveel mogelijk te voorkomen. Een zwemvest kan je daar dan ook erg goed mee helpen. Door van te voren actie te ondernemer verklein jij de kans dat er iets gebeurt maar zorg je er ook voor dat jij met een gerust hart naar je kind kan kijken die aan het spelen is. Stel je voor dat je kind in het water valt en dat je even niet goed oplet. Dat wil je toch niet meemaken? Een zwemvest zorgt er dan voor dat je kind blijft drijven.

 
 
 
 

Hoelang kan een baby in het water?

Omdat baby’s hun tempratuur nog niet zo goed kunnen reguleren en snel moe worden van alle prikkels en indrukken die ze krijgen wanneer ze voor het eerst in het water gaan, is het belangrijk om je baby niet te lang in het water te laten. Veel mensen adviseren je dan ook om je baby zo’n 15 tot 20 minuten lang in het water te houden. Dit is dan ook meer dan zat. Een half uur in het water is echt de max. Een ander ding waar je goed op moet letten is de tempratuur van het water. De tempratuur van het water moet minimaal 30 graden zijn. Krijgt je kind blauw handel, nagels, voeten of lippen. Dan moet je direct uit het water. Neem dan zo snel mogelijk een warme douche en wikkel hem daarna lekker in een handdoek. Wanneer iets blauw ziet worden bij je kind is dat het teken om eruit te gaan. Probeer dit dan ook zoveel mogelijk te voorkomen.

 
 
 
 
vrijdag 30 juli 2021
Lizz