Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vakantieplekken voor het najaar

De zomer is helaas alweer bijna afgelopen.. Gelukkig stijgen deze week en aankomend weekend de temperaturen nog een beetje en kunnen we misschien nog net (misschien wel de laatste?) zomerdagen meepikken. Maar niet getreurd, voor de echte zonaanbidders zijn er altijd nog mooie vakantieplekjes waar je in de herfst en de winter ook nog heerlijk kunt genieten van de zon en hoge temperaturen!

 
In landen als Egypte en Turkije duurt de zomer iets langer dan in Nederland. In het hoogseizoen is het ook bijna te warm om daar je vakantie te vieren. Maar in de herfst is het daar nog heerlijk weer, schijnt de zon en is het rond de 25 graden. Een weekje naar zo'n zonnig en warm land is in de winter goed voor lichaam en geest.  Ook op de Canarische Eilanden is het in de herfstvakantie prima vertoeven. En in landen als Brazilië, de Dominicaanse Republiek en Mexico is het in de herfstvakantie ook nog hoogzomers weer. 
 
Veel geld hoeft het ook niet te kosten, want voor een paar honderd euro zit je al een weekje in Turkije in je bikini, inclusief vliegreis en hotelovernachtingen! 
 
 
dinsdag 4 september 2012
Nena
vakantie, zwemkleding, bikini