Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Vakantie in de achtertuin

 

 

Minister president Rutte heeft groen licht gegeven om op vakantie te gaan. In Nederland blijft gewoon de anderhalve meter afstand regel gelden. Maar er mag ook naar het buitenland gereisd worden op eigen risico. Om de risico`s zo klein mogelijk te houden, zullen veel mensen er voor kiezen om deze zomer lekker thuis door te gaan brengen.

De voordelen

Thuis de vakantie vieren heeft zo zijn voordelen. Je hoeft de faciliteiten die aanwezig zijn bijvoorbeeld niet te delen met andere vakantiegangers. Ook kun je gaan en staan waar je wilt zonder dat andere vakantiegasten last van jou hebben en vakantievrienden hoeven er ook niet meer gemaakt te worden. Alle “vakantie vrienden” wonen namelijk gewoon in de buurt.

Zwemmen

Als je aan de zomervakantie denkt, dan denk je natuurlijk aan zwemmen. Zwemmen en vakantie zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar. Ook thuis is het mogelijk om lekker te badderen in het zwembad. Er zijn verschillende soorten zwembaden die in de achtertuin neergezet kunnen worden, om zo alsnog de waterpret te beleven. Van grote zwembaden tot kleine badder baadjes. Ze zijn allemaal verkrijgbaar. Wel is het belangrijk om onderzoek te doen naar wat voor zwembad je in de tuin wilt plaatsen. Het moet allemaal wel kunnen passen. Zolang er maar verkoeling gezocht kan worden in het water.

 

Duiken

Als je op vakantie gaat dan is het natuurlijk leuk om dingen het water in te gooien en deze vervolgens op te duiken. Dit kan natuurlijk iets lastiger in een zwembad in de tuin. Toch kun je een zwembril aanschaffen om er voor te zorgen dat het water niet in je ogen komt. Het vervuilde water kan altijd gaan irriteren waardoor de ogen sneller rood zullen worden op het moment dat je in aanraking komt met het water. Doordat je ook in het zwembadje in de achtertuin een zwembril draagt, zal deze irritatie verminderen.

Veiligheid staat voorop

Als je kind je nog niet zo goed alleen kan redden is het verstandig om hem of haar te voorzien van zwembandjes. Zeker op het moment dat je een groot zwembad in de tuin hebt staan, is het van groot belang dat je kind niet verdrinkt. Zorg er daarom altijd voor dat je kind het water in gaat met zwembandjes. Daarnaast blijft het belangrijk dat je je kinderen niet uit het oog verliest op het moment dat ze plezier aan het maken zijn in het water.

 

After

Na het badderen is het natuurlijk tijd om het lekkerste plekje in de tuin op te gaan zoeken, om daar van de zon te gaan genieten. Het blijft ten slotte gewoon je vakantie. Maar let goed op, ook de zon in Nederland is krachtig. Smeer je daarom goed in om je huid te beschermen tegen de UV straling. Aangezien je toch thuisblijft scheelt dat je een hoop geld. Dat betekend dat je nu alvast je favoriete vakantie items in kan slaan zodat het je volgend jaar minder geld kost. Dus haal scoor je nieuwe fancy laken dit jaar en geniet er volgend jaar extra veel van!

 
dinsdag 23 juni 2020
Lizz