Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een zwemshort voor Vaderdag?

Zondag 21 juni is het weer zover; Vaderdag, de dag dat vaders verwend worden en er extra aandacht wordt besteed aan wat ze eigenlijk toch allemaal doen voor het gezin. Vaderdag is een dag van dankbaarheid naar de vaders toe, ze laten weten dat je van ze houdt. Daar hoort  dan behalve een dikke knuffel natuurlijk wel een leuk cadeautje bij. Heb je dit jaar geen inspiratie voor een leuk of origineel Vaderdagscadeau? Dan hebben wij, hoe kan het ook anders, een leuke tip voor je.

Zomer

Het wordt steeds lekkerder weer en de zomer komt er al heel snel aan. Iedereen is al op zoek naar nieuwe zwem- en zomerkleding voor de komende zomer. Dus is het misschien een idee om je vader/partner lekker te verwennen met een nieuwe zwemshort? Tenslotte is dit toch ook een beetje in je eigen belang zodat papa samen met de kids kan ravotten in het water, of lekker met mama kan relaxen op het strand met een heerlijk drankje!

 

Een zwemshort voor Vaderdag

 

Trendy Zwemshorts

Zwemshorts zijn natuurlijk bijna overal verkrijgbaar en in alle soorten en maten. Maar het is natuurlijk wel van belang dat je de juiste zwemshort koopt zodat je vader er blij mee is. Daarom is het goed om te weten wat voor kleuren en prints de trend dit jaar zodat papa er trendy bij loopt. Dit jaar zie je de vrolijke tropische printen met bijvoorbeeld palmbomen en bloemen, maar ook zie je veel felle kleuren terug, zoals de groene zwemshort, rode zwemshort of wat ook echt trendy is voor de heren is de roze zwemshort. De keuze is dus reuze en ligt bij iedereen vrij persoonlijk, dit is dus ook een manier om te testen hoe goed je je partner/vader eigenlijk kent.

 

Dus wil jij dit jaar je partner/vader een stoere zwemshort cadeau doen? Kijk dan snel naar de laatste trends en updates en bekijk of er een zwembroek tussen zit waar je je vader blij mee kunt maken!

 

dinsdag 9 juni 2015
Naomi Schuring
zwemshort, vaderdag, zomer