Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Upgrade je look met Cyell en Beachlife

Wat hebben de bijzondere merken Cyell en Beachlife, naast dat ze beiden van Nederlandse bodem komen en bij wehkamp te koop zijn, nog meer met elkaar gemeen? Juist, in een bikini of badpak van deze toppers ben je verzekert dat je de juiste toon zet bij het water en bewonderende blikken jouw deel zijn. Op en top hot en trending en altijd weer met verbluffend mooie frisse nieuwe kleuren, designs en patronen. 

Creëer een perfecte look

Zin in non-stop plezier in heerlijk aanvoelende beachwear dat je zorgeloos laat genieten van de mooiste momenten? Kijk met ons mee en zie hoe je perfecte looks creëert volgens de laatste modetrends met de nieuwste collectie van beide merken.

Trend 1: Chique style

 

 

Stijlvol en chique het zonnetje in, dat kan met deze hippe trendy one colour bikini’s en strandjurk. Je mooiste zomer outfit stel je samen met een Cyell bandeau bikini, en een prachtig strandjurkje uit de Cyell Essentials serie. Klaar voor de boulevard! De Essentials bestaan elk jaar weer uit een trendy kleur met een leuk detail dat je look helemaal af maakt. De crop top,  zoals die sexy (maar tegelijk sportieve)van Beachlife is niet meer weg te denken deze zomer en wordt meer en meer een lieveling van veel vrouwen en meiden. Je kunt de Beachlife bikini’s heerlijk met elkaar combineren zodat je altijd weer verrassend tevoorschijn kunt komen.

Trend 2: All over flower print

 

 

Woewie, kijk eens hoe mooiii! Bloemenprints zorgen voor een instant summer feeling en zijn niet voor niets dé trend deze zomer. En tja..eigenlijk komen ze elke zomer weer terug, dus dit zijn echte blijvertjes. Het corrigerende badpak van Cyell in een allover bloemenprint is niet alleen op het strand een beauty maar kan ook perfect onder een strandshirt, of wat dacht je ervan om deze te dragen boven een mooi effen rokje zodat je badpak veranderd in een veelzijdige top! Dat geldt ook voor de voorgevormde mix & match bandeau top met beugel natuurlijk. Een echte blikvanger. Beachlife betovert deze zomer met mix & match zwemkleding met hippe strikbandjes, omslagbroekjes en decoratieve kralen. Hip, hipper, hipst!

Trend 3: Stripes

 

 

Knipperdeknipper, hier moeten je ogen even aan wennen. Stripes all over the place! Tja, mooi is het zeker en wat een geluk: Deze zomer ooooveral te zien. Strepen zijn een echte musthave in modeland dit jaar. Ideaal, want de gestreepte bikinibroekjes en bikinitops passen dus ook erg goed bij de rest van je garderobe! Let bij de Cyell bikinitops vooral ook op de decoratieve strikken en plooien tussen de cups en de strikbandjes opzij van het broekje. Ja, daar zijn ze weer, strikbandjes. We told you! Je ziet ze deze zomer echt heel vaak voorbij komen. En natuurlijk zie je strepen en mooie details ook terug in de collectie van Beachlife zoals bij de mix & match bandeautop en ook hier weer sierlintjes aan het broekje. See? 

 

Win €150 aan Cyell of Beachlife swimwear!

Win €150 aan Cyell of Beachlife swimwear!

En weet je wat nu zo fantastisch is: Wij mogen van wehkamp iemand (jou?) blij maken met maar liefst 150 euro shoptegoed die besteed mag worden aan een outfit van Beachlife of Cyell. Ja, je leest het echt goed! Wat je moet doen om kans te maken op dit shoptegoed is nog leuk ook: Vertel ons in een reactie op onze facebookpagina welke set van Cyell of Beachlife jij zou kiezen voor dat geld. Je mag kiezen uit alles wat je maar kan vinden van deze merken bij wehkamp. Like vervolgens onze facebookpagina en wie weet loop jij binnenkort wel in een door jouw uitgekozen super trendy beach outfit! We zijn super nieuwsgierig wat jij uitgezocht hebt. Zie je op Facebook, Joehoe!

 

 
maandag 8 mei 2017
Roos
winactie, wehkamp, cyell, beachlife, styles, look