Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Uitslag: win je favoriete zwemkleding!

 

Op twitter zijn we twee weken geleden een actie gestart. Het bericht dat we als eerste de twitterwereld in stuurde was: Win je favoriete zwemkleding (zelf uitzoeken) t.w.v. € 150,- als je ons volgt én dit bericht RT! www.zwemkleding.nl

 

Deze actie heeft als gevolg gehad dat we nu ruim 400 volgers hebben en inmiddels heel veel mensen van Zwemkleding.nl gehoord hebben door alle RT berichten.

 

Winnaar twitteractie zwemkleding.nl

Nu wordt het echt tijd de winnaar bekend te maken. Uit al onze volgers hebben we vanmiddag al random via de computer 10 potentiële winnaars getrokken. Dit waren de volgende winnaars.

Nog geen half uur geleden hebben wij de computer, uit deze 10 potentiële winnaars, DE enige echte winnaar van onze twitteractie laten trekken. Wij zijn dan ook blij dat wij @Nientjer kunnen feliciteren. Zij is de winnaar geworden van onze twitteractie en mag voor maximaal € 150,- aan zwemkleding, slippers, of andere zomerse accessoires uitzoeken via Zwemkleding.nl. Wij hopen natuurlijk dat zij bereid is te laten zien wat zij voor dit bedrag uiteindelijk uitgekozen heeft!

 

Het spijt ons alle andere ruim 400 volgers hiermee teleur te stellen, maar wij hopen dat jullie zwemkleding blijven volgen met alle laatste mode en trends op het gebied van zwemkleding en natuurlijk alle interessante sales en kortingscodes en wie weet komt er nog een keer zo’n leuke actie!

 

Nogmaals, @Nientjer, gefeliciteerd met je prijs!

woensdag 6 juli 2011
Claudia
Zwemkleding, twitter, RT actie