Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Triangelbikini top 3!

Eindelijk! Het zonnetje is weer terug! En dat betekent: insmeren en ZONNEN in je mooiste bikini! Maar… wat is nu eigenlijk de mooiste bikini? Het antwoord op die vraag vind je hier, want wij van Zwemkleding.nl hebben voor jou uitgezocht wat de top drie triangelbikini’s is. Welke triangelbikini vind jij het leukste?

 

 

Nummer 1

De nummer 1 onder de triangelbikini’s is geworden de bikini met de aztec-touch. De aztec details zijn helemaal hot in de modewereld en zo ook in de badmodewereld. De details zijn fijn, mooi en vooral erg zomers.

 

Nummer 2

De nummer twee is een hele zachte en lieve triangelbikini geworden. De bikini is uitgevoerd in de kleur roze en heeft een hele schattige ruche langs de randen. Voor de sweet chicks is dit het ultieme exemplaar!

 

Nummer 3

De nummer drie van de top drie is een ietwat wildere bikini. Deze bikini is uitgevoerd met een panterprint. Deze print is natuurlijk heel erg wild, maar ook heel erg vrouwelijk en sexy. In combinatie met de juiste sierraden heb je zo de perfecte strandoutfit bij elkaar! 

 

zaterdag 6 juli 2013
Esther
Triangelbikini's, top 3, aztec details, schattig, wild